Tijana je pre pet godina objavila sliku svoje bebe na netu - danas se jako kaje!!!

Tijana je pre pet godina objavila sliku svoje bebe na netu - danas se jako kaje!!!

Kada je majka Tijana Banović iz Raške objavila fotografiju svoje tek rođene malene ćerke na jednom internet foumu pre pet godina, nije ni pomišljala da bi slika njenog slatkog zamotuljka mogla da postane viralna. I to iz sasvim pogrešnog razloga.
[Tijanina beba]
Tijanina

beba, Foto: Facebook

Veoma ponosna na to što je upravo postala majka, Tijana je par meseci nakon porođaja napisala priču o svom iskustvu u trudnoći i uz nju objavila fotografije svoje ćerke. Nakon skoro pet godina pronašla je te iste slike na Fejsbuk stranici koju prati preko 105.000 korisnika, uz komentar koji bi trebalo da motiviše korisnike ove društvene mreže da lajkuju i dele fotografiju na svojim profilima.

"Nakon šetnje sa decom, sela sam za kompjuter i primetila da me je prijateljica tagovala na mojoj slici iz porodilišta. Bila sam šokirana jer je u komentaru ispod moje privatne fotografije pisalo je moja ćerka upravo rođena i na osnovu te fotografije tražili su lajkove.

Kontaktirala sam administratore, ali mi nisu ništa odgovorili, a kada sam ih javno ispod te slike pitala zbog čega su iskoristili privatnost moje porodice, blokirali su me, a pitanje izbrisali" požalila nam se Tijana.

Ubrzo je  slika njene ćerke postala viralna, jer ovo nije bila jedina stranica na Fejsbuku na kojoj je objavljena. Jedan od administartora Fejsbuk grupe se javio Tijani i rekao joj da neće da skine sliku...

 

Zato vodite računa jer se ovo može desiti baš svima..

 

TEST RANDOM: 218