DOKTORI U ŠOKU: Ostala je trudna, ali nećete vjerovati kako je došlo do toga!!

DOKTORI U ŠOKU: Ostala je trudna, ali nećete vjerovati kako je došlo do toga!!

Svjedoci smo da se priroda veoma često naruga znanosti i pokaže stručnjacima da se i oni još uvijek mogu mnogo iznenaditi. Rijedak slučaj trudnoće analnim sek*om je zaprepastio cijeli tim liječnika.

Baš za svako pravilo postoji i iznimka, a to je definitivno slučaj koji

je ispričao urolog dr. Brian Steixner u Atlantic Cityju. 

"Još dok sam bio student vidio sam nezamisliv fenomen. Tada sam još mislio da je to doista nemoguće. Imali smo pacijenticu rođenu s rijetkim medicinskim stanjem spojenih intimnih otvora. Još u ranoj trudnoći, dok je fetus vrlo malen, oko pete, šeste sedmice začeća, mokraćna cijev, rektumska i vaginalna se nisu razdvojile u posebne cijevi. To znači da su se urin i stolica odlijevali kroz isti otvor"  rekao jeon .

 

Ovakvo  stanje se javlja kod jedne od 50.000 beba i može se promijeniti operacijom - jednostavno se odvoje tri različita kanala i zašiju.

Dok je bila djevojčica, naša pacijentica se podvrgnula toj operaciji, međutim ona nije uspjela. Stvorila se fistula i u njenom slučaju maternica se povezala s rektu*om, a vagi*a je bila ``slijepa ulica``, objasnio je dr. Steixner.

Svakog mjeseca bi imala men*truaciju iz rektuma, a ne iz vagi*e. Kada je ona odrasla, jedini način na koji je i mogla biti uključena u spolne odnose je kroz rektum. Tako je i zatrudnjela, piše Men`s Health.

"Nakon serije ultrazvuka zaključili smo da je jedini način na koji je mogla ostati trudna doista analnim sek*om "  govori on.

Tim stručnjaka u kojem on je tada sudjelovao samo kao student zaključio je da bi svaki prirodni pokušaj poroda bio izrazito opasan i odlučili su je poroditi carskim rezom. Iako je nikad više nije vidio u životu dr. Steiner govori  da je to najveća priča ikad

" Totalno su nam lagali u školi "  našalio se, prenosi Daily Mail.

(24sata.hr)

TEST RANDOM: 886