DO SINOĆ POD KLJUČEM: Prvi put NAKON Arkanove smrti Ceca je slavu proslavila u njegovom POSEBNOM mestu

DO SINOĆ POD KLJUČEM: Prvi put NAKON Arkanove smrti Ceca je slavu proslavila u njegovom POSEBNOM mestu

"Poznati, fanovi, prijatelji i rodbina"  velika gužva sinoć je bila u domu Ražnatovića na Dedinju.

Porodica ali  i mnogobrojni prijatelji su se okupili sinoć u vili folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović da obeleže njenu slavu Sveti Nikola... Brojne

zvanice negde je trebalo smestiti, a pevačica je odlučila da prvi put posle ubistva njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana to uradi u poslastičarnici koja je donedavno bila poptpuno zatvorena.

Ovom velikom Slavlju  prisustvovali su  kreator :Saša Vidić, fotograf Miloš Nadaždin, kompozitor Damir Handanović, Marijana Mateus, glumci Milan Kalinić, Vuk Kostić i Viktor Savić, zlatar Nebojša Bojović, frizerka Svetlana Bubanja Bucka, političar Dragan Marković Palma, Ivica Tončev...

Sve njih je Ražnatovićeva ugostila u Arkanovoj poslastičarnici koja se nalazi u sklopu vile. U njoj je pokojni Željko Ražnatović takođe okupljao prijatelje i rodbinu, a Ceca ju je nedavno renovirala... Ovog puta Ceci su i njena deca pomogla da domaćinski obeleže Svetog Nikolu, a posebno sestra Lidija Ocokoljić koja je bila glavna organizatorka pošto je Ceca imala nastupe u inostranstvu.

"Što se tiče same organizacije, za to je zadužena moja sestra Lidija, ona se bavi time, i to veoma dobro i kvalitetno radi. Ja sam imala veliki koncert u Cirihu, imala sam poslovnih obaveza, pa nisam mogla sve da postignem. Zato imam dobru organizaciju  sestru kao veliku podršku i pomoć " kazala  je Ceca i na to još dodala šta joj je omiljeno na slavskoj trpezi:

"Postim sva četiri posta i navikla sam se, ali nisam ljubitelj morskih plodova. Uglavnom jedem neke salatice, to se valjda vidi " kazala  je raspoložena pevačica.

U jednom trenutku iz kuće izašao je  i Veljko, koji je na kratko otišao negde, a kada se vratio, bio je spreman da da izjavu.

"Za pripreme oko slave zadužena je mama. Anastasija ne radi oko slave, ona je naša princeza i treba da je mazimo i pazimo. Preuzeti slavu je velika odgovornost, ali pre svega čast" kazao  je mladi Ražnatović novinarima.

SRBIJADANAS

TEST RANDOM: 455