ZA NJU JE SADA KASNO, NEKA NE BUDE ZA VAS: Stvar koju svi radimo dovela ju je u ovo stanje

ZA NJU JE SADA KASNO, NEKA NE BUDE ZA VAS: Stvar koju svi radimo dovela ju je u ovo stanje

Studentica iz Nevade je prošla traumatično iskustvo nakon natjecanja s prijateljima u ispijanju viskija. Završila je u komi zbog trovanja alkohola, a liječnici su je pitali je li na taj način pokušala počiniti samoubojstvo.

Studentica novinarstva iz američke

Nevade Hanna Lottritz (21) je popila pet puta više od onoga što je legalni limit za vožnju pod utjecajem alkohola u SAD-u i nakon toga je pala u komu. Dogodilo se to u noći kad je s prijateljima išla na koncert.

O detaljima iz stravične noći danas piše na svom blogu.

Djevojka Hanna natjecala se sa svojim prijateljima u tome ko može popiti više viskija iz boce, a da ne stane. Nakon što je ispila bocu, svojim je prijateljima rekla da je dobro, ali dogodila joj se blokada i prestala je disati.

Traumatično buđenje iz kome

Iduće čega se ova djevojka sjeća je bilo buđenje iz kome. Imala je cijev koja joj se spuštala niz grlo, a ruke su joj bile svezane kako je ne bi izvadila. Liječnici su joj rekli da joj je mozak nije ništa reagirao, odnosno da nije reagirala ni na verbalnu, ali ni na bolnu stimulaciju. Patila je od akutne respiracijske insuficijencije i akutnog trovanja alkoholom.

Cijev iz grla su joj izvadili nekoliko sati nakon buđenja, a potom su je liječnici upitali je li alkoholiziranjem pokušala počiniti samoubojstvo. To joj je pitanje dokazalo, kaže, da je bila u zaista ozbiljnom stanju.

 

(Net.hr)

TEST RANDOM: 895