OČEKIVALI SU PETORKE, ali su na dan porođaja doživeli VELIKI ŠOK

OČEKIVALI SU PETORKE, ali su na dan porođaja doživeli VELIKI ŠOK

Kanađanin koji je mislio da će postati otac petorki, neprijatno je iznenađen kada je odveo suprugu u bolnicu da se porodi.

Njegova supruga  koja mu je rekla da je u drugom stanju i koja je zaista imala pravi trudnički stomak, uopšte nije bila trudna. Sve su saznali prošle

godine u martu kada su otišli u bolnicu na porođaj.

"Srušio se ceo moj svet kada sam saznao šta se zapravo desilo", kazao je razočarani Pol Servat prenosi nydailynews.com.

On je od početka trudnoće mislio da će njegova žena na svet doneti pet beba. U to je bio uveren i ceo grad koji im je dao novčanu pomoć kako bi kupili odeću i opremu za bebe.

Doktori su objasnili Servatu da je njegova žena Barbara imala “fantomsku trudnoću“. To je psihijatrijski poremećaj, do kog dolazi kada žena toliko snažno veruje da je trudna. Njeno telo tada počne da se ponaša u skladu sa mislima. Zato je njen stomak otekao kao da je trudna. Toliko je snažno verovala u to da je imala je jutarnju mučninu, a čak je počela i da luči mleko.

“Bili smo tako srećni. Čak i moji roditelji, toliko su se radovali unučićima. Izgubio sam ceo život“, govori ovaj nesrećni čovek.

Ženeviv Laflame, majka trojki koja se sprijateljila sa ovim parom tokom trudnoće, rekla je za “CTV News“ da se delovi priče o Barbarinoj trudnoći nisu poklapali od početka. Prvo je rekla da čeka jedno dete, zatim dva, pa tri, četiri i, na kraju, pet.

Fantomske trudnoće su  retke, one se najčešće javljaju kod žena koje su u kasnim tridesetim i ranim četrdesetim godinama, koje jako žele dete i pokušavaju da ostanu u drugom stanju već duži niz godina.

Servatova žena je sada na psihijatrijskom lečenju, jer je to jedini način da se žene sa ovakvim simptomima vrate normalnom životu.

TEST RANDOM: 488