UMRO NA je 20 MINUTA I ŠOKIRAO SVE: Ono što on ima da kaže NIKO DO SADA NIJE REKAO!!!

UMRO NA je 20 MINUTA I ŠOKIRAO SVE: Ono što on ima da kaže  NIKO DO SADA NIJE REKAO!!!

Priča ovog dječaka jec zapalila svet.

Zak Klements je 17-godišnji je dečak iz Teksasa, koji je od malena volio sport i u odličnoj je formi. Medjutim on se sasvim iznenada onesvestio dok je trčao na času fizičkog.. Lekari su tada rekli da njegovo srce nije kucalo,

odnosno da je bio mrtav celih  20 minuta!!!

Jedva su uspeli da ožive dječaka Zaka, nakon nekoliko dana se probudio iz kome, ali oni i dalje nemaju nikakvo naučno objašnjenje kako je njegovo srce ponovo zakucalo i kako mozak nije oštećen tokom tog vremena. Ali, dečak tvrdi da zna kako je preživeo  spasao ga je Isus Hrist!

"Dok nisam bio živ, video sam čoveka duge kose i guste brade. Stavio mi je ruku na rame i rekao da ne brinem, da će sve biti u redu. Nije mi trebalo mnogo da shvatim da je u pitanju Isus Hrist"  rekao je Zak.

Sasvim je moguće da zbog sopstvene religije ili zbog toga što lekari nemaju objašnjenje za čudnovato Zakovo preživljavanje, ali dečakova porodica u potpunosti veruje u ovu priču.

"Kada se probudio, ispričao nam je kakvo iskustvo je doživeo, ali ljudi nisu u stanju tako nešto da shvate"  govori  Zakov otac Bili.

SRBIJADANAS

TEST RANDOM: 789