ZAUSTAVITE INTERNET, IMAMO POBJEDNIKE: Ovo su mladenci kojima se smije cijela Srbija, evo zašto!!(FOTO)

ZAUSTAVITE INTERNET, IMAMO POBJEDNIKE: Ovo su mladenci kojima se smije cijela Srbija, evo zašto!!(FOTO)

Dušan Ilić i Alisa Filipovski će  izgovoriti svoje sudbonosno " da " početkom septembra. Međutim oni su već postali pravi hit na internetu. U susret njihovoj svadbi su napravili sajt preko kojeg će emitovati i live snimak "svadbe vijeka"

.

 Vjerovatno se već pitate ko je ovaj par?

Ne, ne. Oni nisu djeca nekih poznatih zvijezda, oni su "obični" zaljubljeni par.

Kako vam ne bi uskratili te informacije, predstavili su se na ovom  svom sajtu. Naime mladoženja Dušan je menadžer, a najbolje se snalazi sa ženskim polom. Kako govori , brzo se zaljubio u Alisu i misli da će sa njom život biti dinamičan i sa stilom.

 

"Alisa je došla u Niš da studira i troši tatine parice. Bila je ubijeđena da „Gospodina Pravog“ nikad neće sresti, pogotovo ne u VIP sektoru gradske diskoteke. Oduvijek je bježala od takvih tipova, menadžer sa toliko ženskih kontakata u telefonu, neće biti njen izbor. Ljubav ju je načinila još ljepšom, najteže ispite sada polaže tako lako, roditelji su srećni i zadovoljni... Nikad ne reci nikad", tako se predstavila  Alisa.

 

Mladenci su istakli i čitav program za svoje veliko veselje, tako da je svečani prijem gostiju od 18 časova, a parada će trajati do 4 ujutru. Za to vrijeme će gosti biti zaključani kako ih niko ne bi uznemiravao.

Sudbonosno "da" će izgovoriti u 20 časova a gosti će moći da uživaju u raznim muzičkim pravcima jer su spremna 3 stejdža, 9 bendova i preko 30 izvođača.

 

Za svoje goste su organizovali i igre.

"Dame i gospođe, pokažite kako se nekada išlo na svadbeno veselje. Biramo najbolju tortu u okviru takmičenja za Prvu domaćicu svadbe vijeka. + svečano otvaramo poklone", piše na ovom  sajtu.

Ono što je možda najzanimljivije, cijeli njihov sajt prati pjesma Šemse Suljaković "Prođi sa mnom ispod duge".

Naime Dušan i Alisa su već obavili crkveno vjenčanje i tom prilikom ispozirali za društvene mreže.

(Kurir)

TEST RANDOM: 319