Marija JE TRČALA za Dunjom, htela da joj se izvini zbog uvreda,ali evo šta je plavuša uradila...

Marija JE TRČALA  za Dunjom, htela da joj se izvini zbog uvreda,ali evo šta je plavuša uradila...

"Neću pominjati nikoga iz žirija, ali ću samo reći da što se tiče Saše Popovića, on me je korektno pozvao posle svega i njemu svaka čast" kazala je takmičarka  Dunja Popović

Nakon što je članica žirija Marija Šerifović

na skandalozan način izvređala takmičarku  Dunju Popović koja je zbog toga odustala od “Zvezda Granda”, ludnica na internetu se ne smiruje, a da sve bude zanimljivije Marija je ipak pokušala da se izvini Popovićevoj.  

Naime na snimanju "Zvezda Granda", haos je nastao kada je Marija vulgarno izvređala Dunju, a reakcija plavokose pevačice je bila munjevita.

"Dunja je poslušala komentare Viki Miljković i Ane Bekute, ali nakon uvreda Šerifovićeve, ona je bez ikakvog obraćanja žiriju, sišla sa scene i napustila studio. Marija je bila svesna da je preterala, pa je i ona otrčala za Dunjom kako bi izgladila situaciju, ali je već bilo kasno. Popovićeva je sela u auto i nije se vraćala" govori izvor lista “Alo”.

Sa druge strane, Dunja nije želela da komentariše ponašanje Marije Šerifović.

"Tačno je da sam napustila snimanje jer sam doživela neprijatnost. Neću pominjati nikoga iz žirija, ali ću samo reći da što se tiče Saše Popovića, on me je korektno pozvao posle svega i njemu svaka čast. Ne želim dalje da komentarišem tu situaciju" – izjavila je Dunja.

Dunja je na svom Facebook profilu obavestila o ovom slučaju :

"Posto mi je inbox prepun poruka sa pitanjem da li sam odustala od daljeg takmicenja Zvezde Granda,odlucila sam da ovde napisem kako ne bih svakom ponaosob pisala.

Juce,na snimanju prve emisije 5.kruga u kojoj sam ucestvovala,nakon komentara jednog od clanova zirija izasla sam sa scene i napustila emisiju jer sam se osetila uvredjenom.

Nisam sacekala komentare ostalih clnova zirija niti glasanje za baraz,napustila sam emisiju i samim tim nisam prosla u dalji tok takmicenja. Zahvaljujem se produkciji na ukazanom poverenju i profesionalizmu. Hvala ljudima koji su me podrzavali tokom takmicenja.

Zaista mi je zao sto se sve ovako odigralo,ali prosto u zivotu za sve mora da postoji granica i samo je pitanje koliko cete vi dozvoliti da se ta granica predje.

Hvala svima jos jednom,ovo je bilo veliko iskustvo za mene, u celokupno takmicenje je ulozeno mnogo truda,vremena,finansijskih sredstava,zaista sam se trudila da budem ono sto jesam.

Zahvaljujem se svojim saradnicima,a najvise svojoj porodici koja je uvek uz mene."- napisala je Dunja.

(Telegraf.rs)

TEST RANDOM: 431