KARLEUŠA TEŠKO BOLESNA: Pevačici POZLILO, lekari ZABRINUTI ZA NJU!

KARLEUŠA TEŠKO BOLESNA:  Pevačici POZLILO, lekari ZABRINUTI ZA NJU!

Našoj poznatoj pevačici rekli su da je stvar veoma ozbiljna.

Naime, Jelena Karleuša ima veoma ozbiljnih zdravstvenih problema, ali to za sada krije od svih! Za njeno pogoršano zdravstveno stanje znaju samo članovi najbliže porodice koji su joj

velika podrška, piše "Kurir Stars"

Jelena je naglo osetila malaksalost i imala velike glavobolje početkom ovog meseca, na odmoru u Dubaiju. Iako je za javnost porodično letovanje sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom izgledalo idilično, Karleuša je većinu vremena provela u sobi.

"Teško je disala, a prvih dana je pripisivala promeni klime. Međutim, nekoliko puta je osetila nesvesticu, pa je svakodnevno imala glavobolje. Duško je nagovarao da prekinu odmor i vrate se kući, ali ona nije htela zbog ćerkica"  govori izvor blizak pevačici.

Po povratku u Beograd, Jelena je potegla veze i zakazala preglede na VMA, ali nije želela da otkaže već unapred zakazane nastupe i snimanja.

"Doktori su joj rekli da je stvar ozbiljna. Imala je stres za stresom, nije se odmarala, mnogo je radila i na kraju ju je sve stiglo. Najveći stres je doživela kada joj je majka Divna završila u bolnici početkom godine! I eto, šest meseci kasnije, i ona ide na iste analize kao Divna.

I ista je mama, neće da sluša lekare, radi po svom"  - govori navedeni  izvor.

SRBIJADANAS

TEST RANDOM: 80