DONNA ARES: Evo ko mi je od pjevača i javnih ličnosti dao novac za liječenje, a ko…

DONNA ARES: Evo ko mi je od pjevača i javnih ličnosti dao novac za liječenje, a ko…

Bosanskohercegovačka pjevačica Azra Kolanović, mnogo poznatija po estradnom imenu Donna Ares, koja je nedavno mnoge obradovala rekavši da je uvjerena da je, poslije duge borbe, “pobijedila” kancer, otkrila je ko joj je od kolega najviše pomogao u teškim trenucima

.

"Finansijski su mi mnogi pomogli, a najvišeHalid Bešlić i Osman Hadžić, koji su me odmah nazvali. Ja nisam mogla da radim u tom periodu, a za moj lijek se skupljao novac" govori  Donna.

"Prva terapije je koštala oko 2.500 eura, a onda sam, preko nekih farmaceutskih kuća, sredila popust i plaćali smo po 1.500 eura. I to je ogromna cifra kad ne radiš, a pritom je bilo troškova i za infuzije, hranu."

Pjevačica nastavlja:

"Saša Matić mi je obezbijedio neke druge skupe lijekove. Svoj dorinos dali su i Maja Berović i fudbaler Edin Džeko."

"Žena koja me je najviše ohrabrila u moralnom smislu je Jelena Karleuša, a nas dvije se nismo ni poznavale. To je njena moralna veličina."

Folkerka je još, na tu temu, dodala:

"Mnogo mi je značilo i kad je Dragana Katić u jednoj emisiji izjavila da me voli i da se držim, a tad sam se raspadala, jer sam bila u najgoroj fazi. Pomogla mi je ta lijepa riječ i svaka lijepa misao, nije samo novac."

Pjevačica Donna Ares pokazala je da zna odlično da pjeva i strane hitove! Ona je gostujući u emisiji “Zvezde Granda Specijal” na impresivan način izvela pjesmu “Mercedes Benz”, koju je u originalu svojevremeno sa uspjehom izvodila legendarna Janis Joplin.

(Doznajemo.com)

TEST RANDOM: 284