VELIKI SKANDAL: Naša čuvena pevačica UHAPŠENA u Americi a zatim DEPORTOVANA u Srbiju!!

VELIKI SKANDAL: Naša čuvena pevačica UHAPŠENA u Americi a zatim DEPORTOVANA u Srbiju!!

Kako za sada saznaje Pink.rs,naša legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir je uhapšena u Njujorku, odakle je odmah deportovana nazad u Srbiju. Zbog ovog veoma nemilog događaja, ona neće moći da uđe u Ameriku naredne tri godine...

Ona je još letos

pokušala da uđe u zemlju sa turističkom vizom iako je tamo došla zbog turneje. Nakon redovne provere, utvrđeno je da je pevačica ipak  pokušala da prevari aerodromske službenike zbog čega je privedena i nakon 24 časa vraćena u našu zemlju...

"Službenici iz emigracionog obavili su s Merimom uobičajeni razgovor. Ona je tvrdila da je došla na odmor. Nikakve nastupe nije pominjala. Nekako im je delovala sumnjivo, pa su je proverili i utvrdili da ne govori istinu i da se neće ponašati u skladu s vizom koju ima. Čak su uspeli da nađu i plakat koji najavljuje jedan od njenih nastupa. Tada su je sproveli u pritvor, oduzeli joj vizu i zabranili ulazak u Ameriku naredne tri godine"  kazao  je izvor blizak pevačici za portal "Pink.rs".

Ona je pod pratnjom policije deportovana u Francusku, odakle je letela dalje za Srbiju.

"Bila je mnogo  očajna. Pre se vratila nego što je otišla. Na aerodromu u Surčinu sačekao ju je tadašnji partner Dragoljub. Neki su joj posle rekli da bi sve bilo u redu da je rekla da peva besplatno " govori ovaj  izvor.

Merima ipak  nije želela da komentariše ove navode, kao ni njen tadašnji partner koji je samo kratko rekao:

" Pitajte nju da vam objasni. Meni je zaista žao što joj se to dogodilo jer ona nije zaslužila da prođe kroz tako nešto"  kazao  je pevačicin bivši partner.

SRBIJADANAS

TEST RANDOM: 35