U PETAK NAM STIŽE SMAK SVETA: Crni Mesec će se pojaviti na nebu, BLIŽI NAM SE KRAJ!

U PETAK NAM STIŽE SMAK SVETA: Crni Mesec će se pojaviti na nebu, BLIŽI NAM SE KRAJ!

Predstojeća pojava najavljenog Crnog Meseca, kod pojedinih budi veliki strah i daje razloge za brigu

Foto-montaža: Telegraf

Već je poznato da smo prvo  imali Super Mesec, onda Krvavi Mesec i sada nam u petak stiže "Crni Mesec" .Naime, u petak uveče novi

fenomen Crni Mesec očaraće svojim prisustvom nebo. Iako će se mnogi truditi da ga vide, ovaj put neće moći uopšte da se uoči.

"Crni Mesec je pomalo neobičan nebeski događaj, pojavljuje se jednom na svaka 32 meseca. " kazao  je Džo Rao sa portala Space.com.

Prošli put kada se pojavio Crni Mesec to je bilo u martu 2014. godine. Problem je  tome što ove godine Crni Mesec će biti nevidljiv, jer će njegova sunčana strana biti okrenuta suprotno od Zemlje. Ono što možemo da vidimo je potpuno u senci.

Zbog toga će biti potrebno čak nekoliko noći do vremena kada će moći da se vidi kao delić srebra, u vreme kada polumesec bude povećavao svoju veličinu.

 Za deo istočne hemisfere,, posebno Aziju,, Australiji,, Africi i Evropi, Crni Mesec će se pojaviti posle ponoći...

[Foto: NASA]

Foto: NASA

Teoretičari zavere su zabrinuti jer posle “vatrenog prstena” i solarne eklipse u septembru, tokom koje su Mesec, Zemlja i Sunce bili i liniji iznad Afrike, stiže Crni Mesec, jer to, po Bibliji na koju se pozivaju, može da znači kraj za nas.

Crni Mesec koji će se dogoditi u petak ima specijalno značenje zbog nečeg sasvim drugog.

Prvi dan septembra doneo je sa sobom “vatreni prsten”. Naime, Mesec je bio u ravni sa Zemljom dok je Sunce bilo iznad Afrike, pa je izgledalo da je Sunce potamnelo. Plus, predstojeća pojava Crnog Meseca, kod pojedinih budi veliki strah i daje razloge za brigu.

- Ovi znaci upućuju na to da Isus dolazi. Približavamo se kraju našeg sveta, kao i kraju celokupnog života na Zemlji - piše u jednoj od teorija zavera.

Kada ova dva fenomena povežu sa Biblijom onda pojedini hrišćani i zagovornici teorija zavera u svemu tome mogu pronaći izvor svog straha.

Naime, kako se navodi, Knjiga Matejeva poglavlje 24:29 kaže:

 

- Odmah nakon iskušenja tih dana Sunce će potamneti a Mesec neće sijati, zvezde će padati sa neba, sile neba će biti uzdrmane.

Sledeći Crni Mesec pojaviće se u julu 2019. godine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

TEST RANDOM: 296