TRAŽIO DA VIDI DETE PA GA RANIO, A ŽENU I TAŠTU UBIO: Stravični detalji masakra koji je šokirao našu...

TRAŽIO DA VIDI DETE PA GA RANIO, A ŽENU I TAŠTU UBIO: Stravični detalji masakra koji je šokirao našu...

Goran Petrović (24) je namamio svoju bivšu suprugu Jovanu (21) i njenu majku Dušicu, koje su mu dovele ćerkicu, a onda pucao u njih u kolima, devojčicu je sasvim slučajno ranio.

Kako za sada saznajemo, Petrović je brižljivo planirao ovaj svoj zločin čiji je motiv

bila odluka njegove supruge da ga napusti... Ovaj se zločin dogodio u četvrtak uveče, na putu Bujanovac-Končulj kod sela Turija.

Ostali u kontaktu

Jovana i njena majka su živele u selu Glogovce na Kosovu, a povremeno su dolazile u Srbiju jer su Ivanovići kupili kuću u Nišu... Petrović, koji je na Kosovu tražen zbog brojnih krivičnih dela, uključujući razbojništva i oružane pljačke, pobegao je u Srbiju.
" Njegovo bavljenje kriminalom je bio  razlog zbog kojeg ga je Jovana ostavila, uz podršku porodice, pre svega majke. Takođe, dok su živeli zajedno, Goran je tukao i ženu i taštu. Uprkos tome, zbog njihovog deteta Jovana je ostala s njim u kontaktu. Pre oko mesec dana našli su se na pola puta između Srbije i Kosova da bi video devojčicu i tada je sve bilo u redu. Zbog toga su ponovo pristale da se vide s njim" rekao je jedan od rođaka ove porodice.

Taksista prećutao zločin

Neposredno pre ubistva  Petrović je u Nišu, u jednoj rentakar agenciji, ,iznajmio automobil kojim je došao do Bujanovca, gde je uzeo taksi.
" Krenuo je prema Končulju i kod Turije susreo "mercedes" kojim je upravljala njegova tašta, a u kom se nalazila i njegova supruga i ćerka... Nagovorio je taksistu da im ablenduje kako bi se zaustavile. Ušao je u vozilo i seo na zadnje sedište, pored žene i deteta. Sve se odigralo munjevito, ispalio je dva metka i ubio taštu i ženu, dok je dete slučajno ranio. Uleteo je u taksi i vratio se u Bujanovac"  govori  ovaj naš izvor.


Policijska uprava u Vranju je identifikovala taksistu koji je Petroviću pomogao da dođe i ode sa mesta ubistva... Radi se o S. C. (25), protiv koga je podneta krivična prijav.

Rođaci stradale porodice govore da je Petrović bio kockar.
" Bio je loš čovek, maltretirao je porodicu, bio je ljubomoran, a što je bilo najgore, bio je kriminalac i kockar. Umeo je za jednu noć izgubi i po 10.000 evra " govore rođaci nastradalih.


Goran Petrović u bekstvu je  jer se sumnjiči da je 15. decembra 2015. izveo oružanu pljačku menjačnice i benzinske pumpe "Puls oil"  u selu Šilovo na Kosmetu, kada je sa saučesnikom odneo 23.000 evra... Petrović se još tereti da je pljačku ponovio i 21. jula 2016... Sigurnosne kamere tada su snimile dolazak dvojice razbojnika na motoru. Jedan od njih, za koga se pretpostavlja da je Goran, je upao s kacigom i oteo novac radnici. U međuvremenu, meštani i radnik pumpe savladali su drugog napadača, koji je nosio pušku... Tom prilikom ranjeno je troje ljudi.

Od tada je Petrović u bekstvu i skrivao se u Srbiji...

kurir

TEST RANDOM: 212