SPASIOCI TRAŽE ANDREJA U RECI: Možda ga nikad neće pronaći, jer se to dešava na...

SPASIOCI TRAŽE ANDREJA U RECI: Možda ga nikad neće pronaći, jer se to dešava na...

"Danas nismo uspeli da ga pronađemo, da li ćemo sutra ili za dan-dva, videćemo. Nažalost, postoji mogućnost da nikada ne bude nađen, jer se to dešava na Drini " kazao je član Ronilačkog kluba "TRB" Bato Gajić

Pripadnici ronilačkih

klubova "TRB" iz Bijeljine i "Nemo" iz Brčkog nastaviće potragu za Slovencem Andrejom Beucom (34), koji je nakon skoka u Drinu nestao u reci.

Član Ronilačkog kluba “TRB” Bato Gajić je kazao da su uslovi za potragu veoma  loši jer je voda mutna i vidljivost je veoma mala.

Gajić je još naveo da je pretraženo mesto skoka u vodu i oko skoka, nakon čega se pretraga proširuje nizvodno na priobalni deo Drine. Prema njegovim rečima, nezahvalno je davati prognoze kada bi utopljenik mogao da bude pronađen.

"Danas nismo uspeli da ga pronađemo, da li ćemo sutra ili za dan-dva, videćemo. Nažalost, postoji mogućnost da nikada ne bude nađen, jer se to dešava na Drini " kazao je Gajić.

Andrej Beuc iz Krškog, koji je profesionalni padobranac, je nestao nakon što je skočio u Drinu sa mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića. Nakon skoka sa visine od 20 metara, on je izronio, ali je odmah  potom nestao u vodi.

Spasioci u čamcima nisu uspeli da mu pomognu, a takmičenje je odmah prekinuto. Zvornička Gradska uprava izrazila je saučešće porodici Beuca, koja je doputovala u Zvornik.

Porodica nastradalog Andreja Beuca, najavila je tužbu, ne precizirajući protiv koga, ali su naveli da su prema njihovom mišljenju nadležne službe zakazaleZlatka Kolman. Sestra Andreja Beuca, koji je  nestao u Drini nakon skoka sa mosta, stigla je danas u Zvornik sa majkom i sestrom.

One su, ne precizirajući protiv koga, najavile tužbu, jer su po njihovom mišljenju spasioci morali brže i bolje da reaguju..

"Bilo ih je malo i bili su predaleko čamci" kazala  je Zlatka Kolman za "EuroBlic".

Ona se potom zahvalila načelnicima oba Zvornika na prijemu i smeštaju.

(Telegraf.rs / Srna)

TEST RANDOM: 707