SADA JE DEFINITIVAN KRAJ: Evo šta je Kristijanu Goluboviću poručila supruga Ivana!

SADA JE DEFINITIVAN KRAJ: Evo šta je Kristijanu Goluboviću poručila supruga Ivana!

Kristijan Golubović izjavio je da vjeruje da će zbog rijalitija i svog ponašanja ostati bez supruge Ivane. Naime, on je imao odnos sa Stanijom i balerinom, zbog čega njegova supruga je ipak riješila da ga ostavi.

Farmer je nedavno od supruge dobio pismo, koje je izazvalo

njegove suze, a u razgovoru sa Majom Nikolić je priznao da ne vjeruje da će mu žena preći preko ``akcija`` koje je imao sa farmerkama. Iako je Ivana Golubović izjavila kako će ostati uz svog heroja, odluka o njihovom razlazu je pala i prije Kristijanovog učešća u rijalitiju. Naime, Ivana je Goluboviću pravila ljubomorne scene, kada je kroz prozor bacila televizor i laptop.

Goluboić je  ženi ``tada progledao`` kroz prste i dao joj vremena da se smiri dok je on u rijalitiju. Zaprijetio joj je razvodom, jer ne želi da trpi njene napade ljubomore, kao i da mu brani da se viđa sa majkom, kumovima i prijateljima. Ivana je svakako poludjela zbog muževljevog ponašanja na imanju, a putem produkcije mu je poručila da više nema ženu, kao i da sada može da ima odnose sa kim god hoće, se ovo prenosi Skandal.

TEST RANDOM: 228