OGLASIO SE PREDRAG KOSTIĆ, KOJI JE PRIJETIO CECI I VELJKU: Evo šta ima reći!

 OGLASIO SE PREDRAG KOSTIĆ, KOJI JE PRIJETIO CECI I VELJKU: Evo šta ima reći!

Predrag Kostić iz Kruševca, sestrić bivšeg fudbalera Dragiše Binića, govori da nije preko Fejsbuka iznio uvrede i prijetnje na račun folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i njenog sina Veljka... Kako tvrdi za Kurir, neko je otvorio profil s njegovom slikom i prezimenom

Ranković, pokušavajući da mu naudi.

"Nisam spavao cijele noći. Jesam sestrić Dragiše Binića, ali nisam ništa pisao. Bio bih najveći bolesnik da sam tako nešto uradio, Cecu i Veljka ne poznajem, ali nemam ništa protiv njih, a ujaka volim i poštujem" govori za Kurir Binićev sestrić.

On sumnja da dvije osobe, koje je ranije prijavio policiji i protiv njih podnio krivične prijave, na ovaj način pokušavaju da mu se osvete.

"Sve sam rekao i policiji na saslušanju. Objasnio sam im da ja to nisam pisao, kompjuter nemam, niti telefon na kojem bih mogao da ga koristim. Moj mobilni je star 20 godina, a Fejsbuk sam posljednji put koristio u junu" govori Kostić...

Da se podsjetimo, prijeteća poruka pjevačici i njenom sinu objavljena je na Fejsbuku. Uz fotografiju na kojoj je Ceca sa sinom na pomenu Željku Ražnatoviću Arkanu, s profila sa Kostićevom slikom aludira se na „novo paljenje svijeća“ i ubistvo Veljka. ..

" Povedi računa! Veljko neće moći da računa na obezbjeđenje sledeći put kad krene na Kopaonik, neće moći da ga sačuva" tako piše u statusu koji se pojavio na internetu, a koji je objavila osoba s fotografijom Binićevog sestrića. Zbog toga što mu neko smiješta, kako tvrdi ovaj Kruševljanin, nije spavao cijele noći, a narušeni su mu i porodični odnosi.

"Živim u maloj sredini, nikad ništa protiv Cece i Veljka ne bih uradio, a kamoli protiv mog ujaka. Pa moj ujak i Ceca su kumovi, a njega poštujem... Da sam tako nešto rekao ili napisao, ne bi mi bio problem da to i kažem, ali nisam. Ne sporim da u mladosti jesam bio problematičan, istina je, ali od ovoga ništa nije tačno" govori Kostić. On na to još dodaje:

" Niti ja imam bilo kakvu ekipu, nemam nikoga, niti imam bilo kakve veze s Kopaonikom. A o transferu fudbalera i suđenju ujaku ništa ne znam."

(Kurir)

TEST RANDOM: 770