KOMŠIJE U SUZAMA: Kćerki Zorice Brunclik ruše kuću!

KOMŠIJE U SUZAMA: Kćerki Zorice Brunclik ruše kuću!

U toku protekle nedjelje tabloid Scandal!  došao je  do novih  informacije da jedan poznati investitor u Beogradu hoće da sagradi novo naselje na području gdje živi prva kćerka Zorice Brunclik, Marija... Naime Marija sa svojim nevjenčanim mužem živi u naselju

pokraj Obrenovca, u kom su trenutno svi mještani u panici i bukvalno čupaju kosu sa glave jer ne žele da im se kuće sruše,tako  piše Scandal!

 

Ekipa tabloida Scandal! posjetila je naselje kod Obrenovca kako bi provjerila ove informacije...

Međutim Marija i njen muž nisu htjeli da otvore vrata svoje kuće, novinari su zbog toga morali da popričaju sa komšijama. 

"Jao, teško nam je, ne znamo šta nas je snašlo. Plačemo i dan i noć. Hajde za nas matore, nije nam žao, ali ove jadne mlade djece, zbog njih nam se srce kida " govore  prve komšije i dalje nastavljaju: 

"Ovdje je jako problematično što svačiji plac prelazi u dio gdje su sagrađane i komšijske kuće i ako se neko složi da proda svoj plac tom investitoru koji nudi 10.000 eura i tom drugom će se rušiti kuća. To se evo meni dešava, jer komšija hoće da proda svoje, a dio moje kuće je na njegovom placu... Žao mi je kćerke Zorice Brunclik, daće Bog da se to njima ne desi... Em živi u siromaštvu, em hoće da joj uzmu i to malo što ima"  govore kroz suze komšije. oni bukvlano plaču  nad sudbinom kćerke Zorice Brunclik i na to još  dodaju: 

"Valjda će se Bog sažaliti nad njenom sudbinom i pomoći joj u mukama koje dolaze. S druge strane, njoj je lako, i da joj se to desi, ona ima majku Zoricu koja će joj sagraditi kuću gdje god poželi.... Drugo, uvijek su dobrodošli i kod Zorice, nego je problem što ona voli da je samostalna i da sve sama stiče"  govore  komšije na kraju, a prenosi tabloid Scandal!.

 

Ekskluziva.ba

TEST RANDOM: 412