Vrijedna i skromna Naida: Kćerku naše najveće zvijezde Dine Merlina ne zanimaju materijalne stvari (FOTO)

 Vrijedna i skromna Naida: Kćerku naše najveće zvijezde Dine Merlina ne zanimaju materijalne stvari (FOTO)

POpularni pop pevač Dino Merlin rijetko u medijima pominje svoju porodicu...Pevač rijetko govori o svojoj djeci i njihovim uspjesima, no jednom prilikom istakao je da kćerku Naidu ne zanimaju materijalne stvari, kao i da je prizmena i veoma vrijedna djevojka.

Merlin važi i za porodičnog

čovjeka, a svoju porodicu krije od očiju javnosti i ljubomorno čuva njihovu idilu samo za sebe... U nekoliko navrata je govorio o supruzi Ameli, kćerki Naidi i sinu Hamzi.

" Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u djetinjstvu je doživjela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, “kavijara i šampanjca”. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvijek bio: “Tata, hvala, imam sve, samo se što prije vrati kući”...

Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata.... Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina" kazao je svojevremeno popularni pjevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista Glorija, a prenosi Alo.

Dinina kćerka je druga s lijeve strane:

 

TEST RANDOM: 79