ULOŽILA JE SVE ŠTO JE ZARADILA DA SAGRADI VILU U ČETEREŽU: Sad otac Rade Manojlović otkriva zašto ON ne živi u njoj, a ono što je rekao o unucima će iznenaditi mnoge!!!

ULOŽILA JE SVE ŠTO JE ZARADILA DA SAGRADI VILU U ČETEREŽU: Sad otac Rade Manojlović otkriva zašto ON ne živi u njoj, a ono što je rekao o unucima će iznenaditi mnoge!!!

Popularnu folk pevačicu Radu Manojlović svi u njenom selu Četeržu svi hvale kao  veoma  vrednu, ali da je otkako je postala poznata ne viđaju često...

"Otkako je postala poznata, slabo je viđamo. Šta znam, svašta se priča. Kažu da će uskoro

da se uda", govori komšija Dragan. Radin otac i njegova majka prodaju voće na pijaci u selu. U njihovom dvorištu nalaze se tri kuće.

"Rada je podigla veliku kuću. Meni je dovoljno ovo što imam, ne treba mi ništa više od toga. Zajedno sa mojom nevenčanom suprugom živim u manjoj kući... Ova veća je kao vikendica Mariji, Nenadu i njoj kada im ne daj Bože pukne glas da mogu da dođu i sakriju se od javnosti", govori otac dok pokazije kuću u koju je pevačica uložila sve što je zaradila, pa je još uvek podstanar u Beogradu.

Rade govori da njegova ćerka mnogo voli selo, ali se odvikla od rada oko šporeta i kuhinje. 

"Svaki slobodan trenutak koristi da dođe ovde. Volim kada se za praznike svi skupimo, mada bi mi više bio gušt da zajedno okrećemo prase na ražnju, a ne da dođu kada sve završim... Nekada joj kažem, kada dođe uveče, a trebalo je da dođe na ručak: bolje da smo otišli u kafanu na večeru nego da ovako dođeš kada je sve već spremno", kazao je Radin otac. 

Kao mala nije nikada radila u polju, kazao je otac.

"Nije morala da radi teške poslove, na njoj je bilo da uči i završi školu", rekao je Rade, koji jedva čeka da mu podari unuče.

"Želim da je udam. Zapravo, što se mene tiče, ne mora ni da se uda, samo nek nam podari unuče", kazao je pevačicin otac, koji je upoznao Harisa jer je, za razliku od Milana Stankovića, dolazio u Četerež.
Kurir.rs

TEST RANDOM: 971