SVI U ŠOKU: Anabela i Gagi ZAHTEVALI da Đoganijeva NE SAZNA ŠTA SE DESILO - proživljavaju pakao!!!

SVI U ŠOKU: Anabela i Gagi ZAHTEVALI da Đoganijeva NE SAZNA ŠTA SE DESILO - proživljavaju pakao!!!

Katastrofa.

Na adresu produkcije "Zadruge" je navodno stiglo anonimno pismo u kome je zaprećeno smrću ucesnici  Luni Đogani! Naime, kako piše "Rijaliti", baš na Lunin rođendan 8. marta, pored mnogo pisama podrške i čestitki, u jednom pismu

stigle su stravične pretnje.

" Produkcija svaku prepisku ili pismo koje stigne na njenu adresu detaljno analizira, a kada je stigla sumnjiva koverta, odmah su pretpostavili da nešto nije u redu. Koverta je bila crna i adresirana na Lunu Đogani, a ono što je odmah ukazivalo na to da je u pitanju anonimno pismo jeste što su slova bila odštampana" govori za "Rijaliti" dobro upućen izvor i otkriva detalje misterioznog pisma.

"Budući da se produkcija maksimalno trudi da se takmičari ne uzbuđuju zbog stvari koje se dešavaju napolju, odlučeno je da se pismo otvori, kako bi se procenilo da li je prihvatljivo da ga Luna pročita. Upravo tada je usledio haos, koji je sve ostavio u šoku" govori sagovornik. On na to jos dodaje da je u pismu upućena direktna pretnja blogerki. 

- "Ovo je tvoj poslednji rođendan koji ćeš proslaviti. Više se nikada nećeš smejati niti biti zaljubljena. Ti si zaslužila da goriš u paklu, a uskoro ćeš tamo i završiti. Nisi zaslužila da živiš, a ja ću ti presuditi kada se najmanje budeš nadala. Ipka, biću korektan i otkriću ti da će sve biti vrlo brzo. Platićeš za sve svoje grehe i nemoralno ponašanje. Mnoge si zavila u crno i došao je red da patiš. Uživaću dok budem gledao kako okončavaš svoj mali bedni život. Ipak, mnogi će odahnuti kada te više ne bude bilo" - stoji navodno u pismu, prema rečima izvora "Rijalitija". Kako dalje ističe, čelnici produkcije su odlučili da preduzmu mere zbog ovih pretnji..

" Niko nije ostao imun na ove pretnje. Luni su i ranije stizale razne poruke, ali se nikada nije dogodilo da joj neko preti smrću. Produkcija je obavestila Gagija i Anabelu, a oni su odmah zamolili čelnike da Luni ništa ne govore... I produkcija i blogerkini roditelji su saglasni da treba pokrenuti postupak" - uverava ovaj  izvor i ističe da se pretpostavlja da iza pisma stoji fan nekog od takmičara sa kojim Luna nije u dobrim odnosima. 

"Produkciji se redovno javljaju fanovi koji svakodnevno prate rijaliti i koji vrlo srčano proživljavaju svaku situaciju u ovom programu. Svi su saglasni da iza ovog pisma stoji fanatični fan nekog učesnika sa kojim Luna nije u najboljim odnosima. Međutim, to posebno i zabrinjava, jer su takvi ljudi spremni na sve -" govori na kraju izvor za "Rijaliti".

TEST RANDOM: 801