Šta se dešava u Zvezdama Granda: Poslije Zvezda Granda, progovorila o S*KSUALNOM ZLOSTAVLJANJU!

Šta se dešava u Zvezdama Granda: Poslije Zvezda Granda, progovorila o S*KSUALNOM ZLOSTAVLJANJU!

Atraktivna Zagrepčanka Hana Mašić je definitivno privukla ogromnu pažnju učešćem u “Zvezdama Granda”. Sada, pokazala je koliko je hrabra, te javno podelila svoje mišljenje o nečemu o čemu mnogi ćute.

“Poštovani muškarci širom

sveta, kada žena nosi kostim ili obuče izazovnu haljinu, to ne definiše njen moral i karakter. Muškarci koji volite ženu, imate žensku decu ili sestru, molim vas branite ženski rod od muškaraca koji smatraju da imaju pravo da vređaju, degradiraju, ne daj Bože fizički napadnu ili seksualno zlostavljaju žene zbog onoga što su odlučile da obuku.... Potrebni ste ovom svetu vise nego ikada. Hvala. Voli vas Hana”, poručila je ona javno.

Inače, Hana je tokom finala doživela neprijatnost... Naime,one je bila mnogo napeta tokom žiriranja, pa joj je u jednom momentu i pozlilo. Počela je da se trese, a prijateljima se požalila na bol u grudima. Drugarica joj je odmah donela flašu vode, ali ju je i polivala kako bi je osvežila. Srećom, takmičarka je brzo došla sebi, pa se veselila i đuskala s kolegama...

TEST RANDOM: 566