ŠOK INTERVJU! Ognjen KONAČNO PROGOVORIO o Luni, Slobi, Kiji, lezbo vezi Sanje i Matore, promiskuitetu u Zadruzi, seksu i skandalima! !

 ŠOK INTERVJU! Ognjen KONAČNO PROGOVORIO o Luni, Slobi, Kiji, lezbo vezi Sanje i Matore, promiskuitetu u Zadruzi, seksu i skandalima! !

Svima dobro poznati voditelj ružičaste televizije Ognjen Amidžić odlično snalazi i u Zadruzi i u svojoj autorskoj emisiji Amidži šou: „Recept za to jeste da se raspadneš, ali u životu mi je najvažnije da budem muž i otac, i tu se supruga i ja kombinujemo, snalazimo

se kao i svi koji imaju mnogo obaveza.“

Pevači ti zameraju to što u emisiju zoveš zadrugare.

Ova je sezona najgledanija i volelo bih da tako ostane i ubuduće. Zadruga ima neverovatnu gledanost i zadrugari kao nagradu dobijaju učešće u mojoj emisiji... Čim je to jednom urađeno, fer je da se i ostalima da mogućnost da gostuju kod mene, a mogu vam reći da su to ubedljivo najgledanije emisije.

Mnoge pevače tokom žurke pokrali su zadrugari. Sloba je maznuo cigare i čokoladice Kaći Grujić. Da li su i tebe opelješili???

"Ne, produkcija vodi računa o svemu, a kod mene dobiju mnogo poklona od sponzora."

Spajao si nespojive ličnosti u emisiji, zašto?

"Stavljam akcenat na aktuelnosti, pritom hoću da se svi maksimalno zabavimo. Živimo novo vreme, novi su ukusi, novi stilovi… Super mi je što sam doveo Ivicu Dačića, Dragana Markovića Palmu, Vujadina Savića, koji je pokazao da i sportisti mogu odlično da se snađu u šou-programu."

Spojio si Lunu i Kiju, čak su se i poljubile. Kako gledaš na taj ljubavni trougao?

"O tome ne smem da pričam dok traje rijaliti. Ako kažem bilo šta, mogu da utičem na gledaloce, što je suprotno pravilima... Luna i Kija pokazale su kakav odnos gaje jedna prema drugoj gostovanjem kod mene u emisiji."

Da li one mogu da budu drugarice nakon rijalitija?

"Lično mislim da Luna i Kija nikad neće moći da budu drugarice jer su im okolnosti takve, ali opet nikad ne reci nikad. Da nema Slobe, one bi mogle da budu drugarice."

Da li te nervira Miljana Kulić?

Ne znam, ne mogu da zamislim sebe u rijalitiju u takvim okolnostima, i iskreno, ne znam šta bih radio i kako bih se ja ponašao... Jedno je ući tamo na sat vremena, a drugo biti sa zadrugarima mesecima. Ja nikad ne bih ušao u rijaliti i zato me niko ne nervira.

Kako komentarišeš vezu Matore i Sanje?

Njih su dve  bile kod mene u emisiji i delovale su veoma iskreno. To je surova realnost, dešava se, a da li će sve to biti i kada izađu, videćemo posle rijalitija. Ja mislim da je veza Sanje i Matore zaista tako iskrena i prava i da će zaist  trajati.

Mnogi osuđuju Nadeždu što je bila i sa Mikijem i sa Banetom.

Oni svi potpuno ležarno govore o tome, tako da mislim da njih to ne opterećuje, to je nivo svesti u rijalitiju. Otvoren, slobodan seks... Oni se ljudi užele svega. Dese im se emocije i osećanja prema ljudima prema kojima možda ne bi u normalnim uslovima...

Ja o Nadeždi ne znam ništa privatno, ali ne znam zašto samo nju osuđuju. Pa i Mina je imala seks sa dva partnera u različito vreme. Luna je imala seks sa jednim partnerom, kao i Sara i Vojke, pa Teodora i Anđelo, Filip…

Koji je tvoj favorit iz Zadruge?

Ne smem da ti otkrijem, ali imam SVOG  favorita.

Dobar si sa Natašom Bekvalac, kako gledaš na ovaj skandal?

Ja sam protiv svakog nasilja i zaista mislim da to nije rešenje ni za šta. Nataši sam pružio podršku naravno, ali te delikatne stvari ne želim da komentarišem... Mnogo mi je žao zbog svega i čekam da se vidim sa njom i da o svemu popričamo.

Da li ćeš je ugostiti u emisiji?

Ona je moj najdraži gost, mi se znamo dugo i mnogo volimo da se zezamo. Ona se ne pojavljuje često, ali kada dođe, uživanje je raditi sa njom. Vrata moje emisije su joj otvorena, a ona nek dođe kad bude spremna...

Pomirile su se Karleuša i Dara, da li ćeš se ti pomiriti sa Vladom Georgievim?

Ja se sa Vladom nikad nisam ni svađao... Svađe preko interneta su za osnovnu školu. Ja sam se samo dobro zabavljao i ništa više..

A on se sam sa sobom svađao?

Ja u to ne ulazim, ali svađe preko interneta su mi kao ono kad klinac zvoni nekom na interfon pa pobegne.

Da li sa Cecom pričaš o JK?

Nisam od onih koji komentarišu druge ljude...Sve je to njihov izbor, a ja niti želim da ih mirim, niti mogu. Sa Cecom se družim, u super smo odnosima, ali veruj mi, ne pričamo o Karleuši. Imamo druge teme za razgovor.

Kakvo je sada tvoje zdravstveno stanje?

Imao sam metabolički poremećaj, taj problem ima većina osoba a da to i ne zna. To je posledica načina života, nespavanja, stresa, variranja kilaže Poenta je u tome da se sve može rešiti ishranom, meni je mnogo pomogla nutricioniskinja Ana Petrović i beskrajno sam joj zahvalan...

svet

TEST RANDOM: 323