SLOBA POLUDEO! Kija usred svađe udarila gde ga najviše boli i pomenula njegovu majku...Onda je nastao haos...

SLOBA POLUDEO! Kija usred svađe udarila gde ga najviše boli i pomenula njegovu majku...Onda je nastao haos...

Na imanju u Šimanovcima se dogodila  još jedna, ko zna koja po redu, svađa. Naime i  ovog su puta glavni akteri  supružnici Sloba Radanović i Kija Kockar. Sve je počelo nakon emitovanog videa u kojem Kija plače u izolaciji...

Razlog njenih suza bila je čestitka

Slobinih roditelja koju su uputili Luni na njen rođendan. To je rasplakalo Kiju, a Slobu i Lunu dodatno iznerviralo jer misle da suze nisu prave.

"Samo da izađemo, da je ne vidim više očima! Da završiš sa tom pričom i ćao više!" kazala je Luna Slobi. On je bio prilično besan zbog Kijine reakcije i ponavljao kako jedva čeka da izađu iz rijalitija i da potpišu papire za razvod.

"A moji roditelji što su poslali... To si rekla da te je mnogo pogodilo, a?" -pitao je Sloba.

" Ružno je " kazala je Kija.

" A tebi nisu pokušavali da udovolje?"  pitao je Radanović, Kiju je to dovelo da ivice živaca i tada je otkrila detalj koji je malo ko znao a tiče se njegove majke.
Sloba i Kija usred rasprave..

"Tvoja mama je posle venčanja zvala moju mamu i klela našu ljubav i naš brak! "Za njihovu sreću, ona je trebalo da pređe preko kućnog praga"... Prvo, to nije moj kućni prag. Mi imamo svoj stan gde smo živeli. I te kako je mnoge stvari rekla mojoj mami, neću uopšte da se ponavljam" kazala je Kija.

Sloba je u trenutku poludeo i kazao joj u lice da je ogroman manipulator.

Blic

TEST RANDOM: 66