OSTAĆETE BEZ TEKSTA! Mlada zanemela kada je ugledala iznenađenje, svatovi plakali !!

 OSTAĆETE BEZ TEKSTA! Mlada zanemela kada je ugledala iznenađenje, svatovi plakali !!

Nakon svega ni svatovi nisu mogli da zadrže suze!!!Kada izgubite nekog bližnjeg, teško da takva bol može da se uporedi sa bilo kojom drugom... Gubitak ostavlja trag i duboku prazninu.

Naime, majka Beki Tarni prolazila je kroz veoma tešku situaciju. Njen sin Triston preminuo

je, a njegovo srce je drugom čoveku spasilo život. Činjenica, da njen sin nije prisutan na maminom venčanju mnoge je ražalostila.Međutim, Bekin verenik Keli, je spremio iznanađenje za nju koje će zauvek pamtiti. Tristonovi su organi bili donirani, kako bi spasili što više života, pošto je njegov definitivno bio izgubljen.

Keli je organizovao da na venčanje dođe čovek sa Aljaske, u kojem kuca Tristonovo srce. Venčanje je bilo prepuno detalja koji sećaju na Tristona, majci je to bilo veoma važno...Kao simboličan gest, za njega je čak bila sačuvana i stolica.

Mladoženja je gostima predstavio Džejkoba Kilbija, koji je dobio srce Bekinog sina. Kada je nevesta shvatila ko stoji ispred nje, nije mogla da veruje svojim očima!!! Emocije su je potpuno preplavile.

U momentu njihovog plesa, gotovo svi gosti su brisali suze. Ovo je definitivno bio najemotivniji momenat venčanja. Beki nije ništa slutila, pa je iznenađenje uspelo u potpunosti...

alo.rs

TEST RANDOM: 922