NIKAD U ŽIVOTU NISAM VIDEO OVAKO NEŠTO: Novak Đoković se oglasio sa TAJNE LOKACIJE, a ovo je MORAO da...

NIKAD U ŽIVOTU NISAM VIDEO OVAKO NEŠTO: Novak Đoković se oglasio sa TAJNE LOKACIJE, a ovo je MORAO da...

Najpoznatiji srpski sportista ovih dana odmara i definitivno puni baterije za nove profesionalne pobede, a sada je poželeo da svima pokaže u kakvoj atmosferi trenutno uživa, što su njegovi obožavatelji dočekali sa oduševljenjem...

Teniser Novak Đoković ne želi da otkriva

gde se nalazi, pa njegovi fanovi uveliko spekulišu o destinaciji koju je odabrao za odmor sa najmilijima, a iskoristio je svoje platforme na društvenim mrežama da se obrati svima u vidu snimka...U klipu se zahvalio onima koji ga vole na podršci, te pokazao šta ga ovih dana okružuje, što ga i te kako čini srećnim.

"Pogledajte ovo, pogledajte ovaj prizor... Koliko je ovo samo prelepo. Blagosloven sam i zahvalan što mogu da iskusim ovo povezivanje sa prirodom!!!

Neverovatno, sjajno! Odrastao sam na planini i išao sam na skijanja širom Evrope, ali nikada u životu nisam video ovako nešto! Toliko je prelepo, sjajno! Mnogo snega, odličan vazduh, obožavam! Samo sam želeo da ovo podelim sa svima vama. Volim vas sve i hvala za svu podršku koju mi pružate. Pozdrav!"  kazao je Novak u snimku na engleskom jeziku.

"Blagosloven sam što mogu da prisustvujem ovakvim lepotama. Veoma je važno da doživimo ovakve trenutke na pravi način. Srećan vikend ljudi " dodao je Đoković u opisu ovog klipa...

Blic

TEST RANDOM: 345