NEZAPAMĆENI OBRAČUN U NOVOM SADU! OGORČENA SVEKRVA JAVILA SE REDAKCIJI I ODGOVARA SNAJI: Ne bih progovorila da nisi prva počela!

NEZAPAMĆENI OBRAČUN U NOVOM SADU! OGORČENA SVEKRVA JAVILA SE REDAKCIJI  I ODGOVARA SNAJI: Ne bih progovorila da nisi prva počela!

NOVI SAD - Ispovest mlade Novosađanke Mine (25) koja se redakciji Kurira požalila na ogromnu neprijatnost koju je doživela na dan svog venčanja je podigla toliku buru u javnosti i lavinu komentara, da se našim novinarima ubrzo javila i optužena svekrva lično!!

Svetlana (58),

rodom iz Vršca, koja iz razumljivih razloga ipak nije želela da otkriva i svoje prezime, bila je toliko ogročena, kako kaže, "neistinama koje je pročitala o sebi", da je nakon svega rešila da uzvrati snaji i to preko medija.

"Prva je počela. Prepoznala sam da o meni govori, jer je isto pričala i po mom komšiluku, preneli su mi ljudi. A svi se znaju, lako se pročuje. Sada priča i po novinama, bruka nam porodicu! E pa, neće moći", sasvim jasno počela je svoju priću  uznemirena gospođa.

Povod za njenu reakciju jeste tekst koji je portal Kurir jutros objavio, a prenosi potresnu priču mlade devojke Mine koja je navela da je prošle subote, na svojoj svadbi, doživela nešto što ni u najgorem košmaru nije mogla da zamisli. Vrata njihove kuće, naime, otvorio je njen otac i nakon "cenkanja" oko "cene" mlade, sa osmesima i zdravicom uz domaću rakiju pustio Mininog budućeg muža, priju i prijatelja da uđu u dnevnu sobu i počaste se pre polaska u crkvu...

"Stajala sam u hodniku, ispred ogledala, i popravljala šminku i frizuru pre nego što pođemo. A onda mi je svekrva Svetlana prišla nečujno sa leđa, zapravo je krenula do toaleta i onako usput mi dobacila nešto što me je prenerazilo", nastavlja devojka.

- Kakva je ovo atmosfera, kao da smo na nekoj sahrani? Ajde, Mina, dete, nasmej se malo, zapevaj nam nešto, pa nećemo još da te sa`ranjujemo...

Tako je poluglasom i ironično to dobacila da sam ja ostala da stojim u onom hodniku bez teksta, ispričala je Mina. Naslušala se, kaže, raznih priča o odnosima snaja i svekrva, ali ni slutila nije da će biti suočena sa tako jednom mračnom upadicom na dan svog venčanja.

Međutim, kao i svaka, i ova priča ima dve strane, što dokazuje i verzija svekrve Svetlane. Ona nam je ispričala da je sve to "podlo maslo njene snaje koja želi da je odvoji od sina".

"Počela je ona sa time davno, odmah sam je provalila...

Prvo kao neće kod nas na ručak, navodno "da nam ne smeta", te joj nije dobro kad mi zovemo na slavu, pa moj sin Bojan mora da ostane sa njom... Malo-malo i više rođeno dete ni viđali ni čuli nismo! Ćutali smo i suprug i ja, nismo hteli da se mešamo u njegov privatni život, videli smo da je ta veza ozbiljna, da ide ka zajedničkom životu. I došao je i dan svadbe, a da mi maltene devojku nismo videli više od par puta, da ne pričam o njenoj porodici koju smo upoznali samo par dana pre slavlja...

Tog dana, u njihovoj kući, ni slično ništa nisam rekla, samo sam videla da je devojka sve vreme ozbiljna, pa sam joj rekla da se razvedri, nasmeje. Sad ispade da sam ja htela da je sahranim! Sramota", govori ozlojeđena i povređena žena.

Svetlana na to još dodaje i da joj ni na kraj pameti nije bilo da se dalje upušta u priču da danas nije videla tekst na Kuriru, koji, kako kaže, i inače čita svakog dana.

"Ćutala sam ja od te svadbe, neću da se mešam, ali ovo njeno prenemaganje je prevršilo svaku meru. Na kvarno nas je razdvojila od deteta, to može kod svoje kuće da radi, kod mene ne prolazi! Eto toliko", zaključila je ona.

(Kurir.rs FOTO ilustracija)

TEST RANDOM: 590