NAJNOVIJIM DOGOVOROM IZNENADILI SVE: Nakon svega Kija i Sloba će definitivno...

NAJNOVIJIM DOGOVOROM IZNENADILI SVE: Nakon svega Kija i Sloba će definitivno...

KIJA I SLOBA ZAJEDNO U KREVETU Dodirivali se, pevali jedno drugom i pravili PLANOVE ZA BUDUĆNOST...

Sloba Radanović danima se ne odvaja od svoje supruge Kristine, a njih dvoje posebno su se zbližili na Kijinoj rođendanskoj proslavi pre dve večeri. Tokom prethodne večeri

oni su ponovo bili prisni.

Stjuardesa i pevač najpre su se u toku večeri posvađali, međutim brzo su izgladili odnose i nakon toga čitavo veče proveli zajedno.
 

Zadruga je rijaliti šou nastao u Srbiji. Ovaj šou nastao je na ideju vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića. U izgradnji scenografije učestvovao je tim eksperata iz Holivuda. Na projektu je angažovano 1500 ljudi. Učesnike prati 140 kamera, a gledaoci imaju jedinstvenu priliku da prate dešavanja iz više uglova. U okviru kompleksa „Zadruga“ nalazi se i mehanizam koji kontroliše vremenske uslove, te po volji produkcije Zadrugari se mogu nadati snegu u sred maja, kiši u avgustu i slično.


Oni su ponovo čitali čestitke koje je Kija dobila za rođendan, a zatim su počeli da razgovaraju o zajedničkim putovanjima. U jednom trenutku povela se priča čak i o tome gde bi stanovali nakon "Zadruge" i kako bi uredili stan. Pevač se, inače, potpuno udaljio od svoje doskorašnje devojke Lune Đogani.

U nekoliko navrata, Kija i Sloba dodirivali su se rukama, a zatim su počeli da pevaju jedno drugom pesme gledajući se u oči.


U Šimanovcima, na preko dva hektara zemlje izgrađen je čitav kompleks sa više zgrada. U sklopu kompleksa nalazi se i veštačko jezero. U sklopu kompleksa nalazi se bela kuća, gde konstantno boravi tridesetak poznatih ličnosti, koji se 10 meseci bore za nagradu od 50.000 evra.

blic/zenskikutak

TEST RANDOM: 682