Moj otac nije ratni zločinac, nego heroj Srbije!!! Veljko Ražnatović se razbesneo zbog "cinkaroša preko reke", pa im poslao žestoku poruku!

Moj otac nije ratni zločinac, nego heroj Srbije!!! Veljko Ražnatović se razbesneo zbog "cinkaroša preko reke", pa im poslao žestoku poruku!

Veljko Ražnatović više nije mogao da ćuti, pa je rešio da se oglasi i stavi tačku na priče o njegovom ocu.

Veljko je ovom prilikom naveo da njegov otac uopšte nije zločinac, već heroj.

Veljko Ražnatović, sin Cece i Željka Ražnatovića Arkana,je 

rešio da se oglasi putem društvenih mreža i iznese svoj stav povodom priča svih onih koji njegovog pokojnog oca pominju u lošem kontekstu.

Naime, u poslednje vreme Ražnatović je na udaru raznih informacija, a jedna od njih je i ta kako izaziva MMA borca Khabiba Nurmagimedova. Veljko je istinitost ove informacije uporedio sa time da se obesio pre mesec dana, kako su pisali pojedini bosanski mediji.

"Isključivo ovo rade da mi pomenu oca u lošem kontekstu, a od mene da prave bahatog debila koji izaziva Habiba Nurmagomedova... Alo, je*o te, šta se dešava, ume li iko svojom glavom da mućne i da kaže "čekaj, možda lupaju novine"?! Pa pre dva meseca sam se obesio u novinama, alo!"  besno je počeo Veljko.

"Moj tata nije bio ratni zločinac, nego heroj Srbije. Evo jednog smajlija za portale "preko reke". Cinkaroši!"  poručio je Veljko, uz "smajlije" srednjeg prsta...

Veljkova objava na Instagram storiju, Printskrin: Instagram/veljkoraznatovic

(Telegraf.rs)

TEST RANDOM: 253