MISLILA DA JE MUŽ VARA, ALI ISTINA JE JOŠ GORA: Pronašla umetni nokat i drogu u autu pa zatim...

MISLILA DA JE MUŽ VARA, ALI ISTINA JE JOŠ GORA: Pronašla umetni nokat i drogu u autu pa zatim...

Kada je pronašla veštački nokat i drogu u autu svoga muža, sumila je da je muž vara, ali se ispostavilo da su dva vanzemaljca koristila ovaj automobil.

Muhanad Kaddor teško da dokaže svojoj supruzi da nema pojma gde su u automobilu mirisali marihuanu i veštačke

nokte.

"Moja supruga, kao i sve žene, odmah se zapitala gde sam bila u kolima, a onda sam počela da osjećam miris marihuane, a kad nisam pušio, ni jedan koji se vozio sa mnom nije se zabrinuo" rekao .

Jedne večeri, proveravajući da li je njegov auto zaključan, primetio je da automatski ključ ne reaguje, što znači da je automobil zaključan unutra.

"Video sam dvoje ljudi koji su sedeli u mom autu. Bio sam tako šokiran što sam čak pogledao na stolove kako bih se uverio da je to zaista moj auto", rekao je on za Daili Mail.

Dodao je da njegov auto nije imao klasični ključ, ali je bio zaključan signalom, a njih dvojica imala je uređaj koji može emulirati taj signal.

"Pokušavao sam da ih zaključam i ona je stalno otključala sa ovim uređajem, i na kraju sam ih zaključala i pozvala policiju", rekao je.

Kada je stigao čak i osam policajaca, jednostavno su otključali vrata i pustili ih, rekao je Muhannad.

"Rekli su im da auto ima otvoreni prozor i da pokušavaju da udaraju u svoje komšije, a kada ih niko nije otvorio, navodno su sedeli u automobilu, prikrivali uređaj od policije i pustili ih moj auto, stvari mog tate, dribbledali su ga i pušili drogu tamo, a nakon toga su slobodno hodali ", stidljiv je.

Muhannad kaže da su posle incidenta promijenili brave kod kuće, ali se i dalje ne osećaju sigurno.

"Jednog dana sam upoznao ovu ženu, prošla pored mene i nije htela da razgovara." "Mislim da je bandica koja posluje u istočnom Londonu." Ja sam punio i naplatio sunčane naočale iz automobila, ali nisu ukrali kola i vozili kroz rupu u zakonu. Izgleda da ne mogu ništa učiniti da bi se moja žena i ja osjećali sigurnim ", zaključio je Muhannad.

TEST RANDOM: 921