Luna ostala bez teksta: VIŠE MI KIJA PRIJA JER ...

Luna ostala bez teksta: VIŠE MI KIJA PRIJA JER ...

Luna i Matora već neko vreme nisu u najboljim odnosima, pored svega mnoge je ostavilo u šoku sinoćna Jovanina izjava o Đoganijevoj. Naime, ona je naglasila da je Kija mnogo više puta bila tu za nju nego Luna, kao i da joj njeno društvo više prija.

Na samom

početku Zadruge Jovana Tomić i Luna Đogani Matora bile su nerazdvojne i isticale su da su dobre prijateljice iz spoljnog sveta. Međutim, kako su meseci prolazili njih dve su se sve više udaljavale, a blogerka je zamerila svojoj drugarici što je postala izuzetno bliska sa Kijom Kockar.

Ja sa Kijom ni jednog jedinog trenutka nisam pričala o Slobodanu, imam mišljenje da se folira za neke stvari. Za celu tu priču oko Slobodana i dalje mislim da se folira. Ali meni prija njena energija, a sa Lunom nemam takvu komunikaciju. To ne znači da ja Kiju više volim i da mi je veći prijatelj. Luna nije ni deset posto osobe kakva je napolju. Meni je jako krivo zbog toga - iznela je učesnica svoje mišljenje i o Kristini.

Kada se sve ovo desilo, ja sam jedna od retkih koja joj nije prišla. Imam mišljenje o Slobi, Kiji i Luni kao i svi. Meni se ne sviđaju stvari koje Luna radi, prvenstveno zbog sebe. Ja sam je molila da i u toj svađi ostane dostojanstvena. To nije prijateljstvo što nas dve imamo u rijalitiju. Kija mi se sto puta našla u nekim situacijama, Luna je jednostavno zatrpana svojim problemima. Ovo nije ni "P" od prijateljstva. Nemam loše mišljenje o njoj, i kad izađemo napolje nastavićemo svoje druženje. Ne želim da joj dajem savete - rekla je Matora.

Da li će ovo dovesti do još većeg razdora između Lune i Matore, ostaje da vidimo.

blic

TEST RANDOM: 256