Jelena Karlevuša izazvala haos na Twitteru kada je isprozivala Mayu Berović! Ovo nije mogla slutiti...

Jelena Karlevuša izazvala haos na Twitteru kada je isprozivala Mayu Berović! Ovo nije mogla slutiti...

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša je ponovo  izazvala veliki  haos na društvenoj mreži Twitter. U nekoliko tvitova je oštro isprozivala svoju klegicu pjevačicu Mayu Berović.
Jelena Karleuša i Maya Berović su određeno vrijeme bile  u veoma

dobrim odnosima, a zbog toga što su komšinice na Dedinju često su se sretale i razgovarale, tako prenosi “Express tabloid“. Međutim, u posljednjih nekoliko mjeseci sve se promijenilo, pa je izbio ‘rat’ između njih dvije.

Priča se da je sve počelo time što je Maya pokazala bliskost i naklonost ka folk pevačici  Ceci Ražnatović, dok se sa druge strane čuju komentari da problem postoji i prije toga.Da nema ni govora o pomirenju svjedoči i Jelenina najnovija objava koja se tiče Maye Berović, a odnosi se na njen novi album koji je pjevačica izbacila 8. jula.

Jelena se na Twitteru zapitala koliko je Maya platila tu ‘prevaru’, a fanovi su ovo shvatili i kao prozivku na račun autora cijelog albuma, Bube Corellija i Jale Brata...

Po svemu sudeći Jelena nije očekivala ovakve komentare. Maya za sada nema potrebu da se obračuna sa Jelenom, jer to rade njeni fanovi.

TEST RANDOM: 104