ISPOVEST: Goga Sekulić o teškom finansijskom stanju - NEKADA SAM IŠLA U DUBAI, A SADA ...

ISPOVEST: Goga Sekulić o teškom finansijskom stanju - NEKADA SAM IŠLA U DUBAI, A SADA ...

Da zlatna vremena dođu a i brzo prođu je svima poznato, pa tako i u estradi. Mnogi pevači i ne obraćaju pažnju koliko troše novca, sve dok im primanja ne opadnu, pa se zateknu u nezgodnoj situaciji.

U poslednje vreme je u trendu, za vremen zimskih odmora, putovati na

egzotična mesta. Kao što su Dubai, Miami i sl.
Budući da u posledne vreme među pevačima vlada trend da u vrijeme zimskih odmora putuju na egzotične destinacije na kojima mogu da uživaju u suncu i plažama, Goga Sekulić je odlučila da podseti javnost da je ona prva to radila pre deset godina.


 

Izvinite, a gde ste vi bili pre deset godina kada sam ja letovala na Tajlandu, Zanzibaru i deseti put u Majamiju? Ja sam srećna što su i oni otišli to da vide i da se odmore, ali i ja sam bila tri puta na Tajlandu, deset puta u Majamiju, u Zanizibaru nisam, to sam se šalila.

Zavisi ko šta voli. Meni je bitno samo da je toplo. Meni je najbliži Dubai, pa kad god nemam vremena zbog nastupa ili snimanja, bolje da odem tamo jer se putuje pet sati, okupam se, isunčam se i vratim se. Sada ima mnogo informacija pa su se neke stvari zaboravile, a to je da sam ja bila prva koja je snimala spotove i fotografije u Majamiju i na Ibici prije deset godina – počela je svoju priču Goga za Exkluziv, ali je ubrzo spustila loptu kada se prisjetila kredita u “švajcarcima”.


Goga Sekulić je kroz priču priznala, da joj je današnji standard daleko od onoga kojeg je imala ranije, a to je najbolje sumirala sledećom rečenicom:

"Možda ja sada nemam mogućnosti da odem na Kopaonik"

TEST RANDOM: 907