ISPOVEST: Evo šta je Aco Pejović poručio Aleksandri Prijović i šta misli o njenoj svadbi!

ISPOVEST: Evo šta je Aco Pejović poručio Aleksandri Prijović i šta misli o njenoj svadbi!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su riješili pitanje ko će im biti kum, a isto tako i obrazložili su zašto.

Na početku njihove veze, sreli su pevača Acu Pejovića, koji je izgovarao samo 4 reči i ponavljao ih.

Kad smo Aleksandra i ja počeli da se zabavljamo

izašli smo na jedan rođendan na kome je bilo puno prijatelja iz muzičkog svijeta.

Svadba, ti si gotov

Aco je sjedio preko puta nas i gledao nas sve vrijeme u rekao mi "Svadba, ti si gotov" i ponavljao to sve vrijeme. Nisam znao šta da mu kažem.

 

Aleksandra Prijović (Srbija, 22. septembar 1995) je srpska pop-folk pevačica koja je početkom 2010-ih postala popularna zahvaljujući Zvezdama Granda. Rođena 1995. godine u Somboru u Srbiji, a odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj.

U Zvezdama Granda 2013. godine osvojila je četvrto mesto, gde je kao nagradu dobila pesmu Još večeras plakaću za tobom. Iste godine snimila je i duet sa pobednikom te sezone Amarom Jašarspahićem, Ma pusti ponos. Sledeće godine pesmom Za nas kasno je postiže veliki uspeh, budući da je pesma birana za jedan od najvećih hitova 2015. godine. U decembru 2015 snima duet Šta bi sa MC Stojanom i predstavlja spot za isti. Krajem maja 2016. godine izdaje pesmu Totalna anestezija. 25. oktobra 2016. godine predstavlja pesmu Senke.

 

Mislio sam u sebi kao se zabavljamo tek deset dana i ni meni ni njoj svadba tad nije pala na pamet. Kad smo krenuli Aleksandra i ja smo mu rekli 'Ako stvarno bude svadba ti ćeš biti kum - rekao je Filip Živojinović.

TEST RANDOM: 404