SUROVO ISKRENA: Marija Šerifović OTVORENO PRIZNALA ŠTA MISLI o Popoviću i Zvezdama Granda !!!

SUROVO ISKRENA: Marija Šerifović OTVORENO PRIZNALA ŠTA MISLI o Popoviću i Zvezdama Granda !!!

Ako je istina surova ona mora da boli.

Kao stalni član žirija veoma popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Marija Šerifović u medijima je otvoreno komentarisala šta misli o Saši Popoviću i ovoj emisiji.

Marija Šerifovićć

je svima dobro poznata kao iskrena i čuvena je po oštrom jeziku i po tome što se ne ustručava  da uvek iskreno kaže šta misli.

.Marija  je svojevremeno izjavila da zvezde Granda traju kao jogurt i to je podiglo veliku prašinu.

"U potpunosti se slažem sa tim takozvanim robovlasničkim ugovorima. Složićeš se sa mnom da je bolje da ti karijera počne sa takvom pompom i marketingom, a ne da pevaš ceo život u svom kupatilu.

Znači, bez obzira da li su ti ugovori robovlasnički ili ne, ja ih potpuno podržavam. I volela bih da mladi izvođači shvate da je to za njih dobro" kazala je Marija.

Na postavljeno  pitanje novinara da li se slaže da na prste jedne ruke možemo izbrojati zvezde koje "proizvodi" šou program "Zvezde Granda", ona je jasno odgovorila:

"U poslednje vreme da. Moram da se složim. Realno, nije bilo čak ni ovih zvezda kao što je Rada Manojlović. Poslednji koga se sećam je Amar Gile, on je bio dobar pobednik, ali nije se održao. Ipak verujem da je to stvar njegove ličnosti.

Nije mala stvar kad tako mladi ljudi sa dvadeset godina dožive da je on poznat u svom selu ili gradu, da nastupa tri puta nedeljno, da uzima ne znam kakve honorare. Ako nema koga da te hendluje, onda dolazimo do tog problema da slava neće opstati" kazala je pevačica.

Na pitanje da li joj se čini da Saša Popović samo nju ne dira i da li je se boji Šerifovićeva je objasnila.

"Ne verujem baš da me se boji. Mislim da se on i ja u mnogo stvari slažemo i oboje znamo šta je šou, šta je potrebno za gledanost i gde je granica"   kazala  je ona za Svet.

SRBIJADANAS

TEST RANDOM: 461