SPREMA SE HAOS: Popović pravi čistku u Zvezdama Granda!!! Više ništa neće biti isto...

SPREMA SE HAOS: Popović pravi čistku u Zvezdama Granda!!! Više ništa neće biti isto...

Popularno muzičko takmičenje  Zvezde Granda ove godine su oborile sve rekorde gledanošću. to je baš  svima poznato. Medjutim uprkos tom sjajnom rejtingu , drastične promjene spremaju se uskoro u žiriju.

 

Direktor Granda Saša Popović

je već počeo da razmišlja koga će od pjevača da zamijeni, te ko bi došao kao dobro osvježenje u sljedećoj sezoni.

"U ovoj sezoni mnogo toga se promijenilo, uključujući dolazak Marije i Jelene , kao i odlazak Lepe Brene, Lukasa, Zorice Brunclik… Gledanost jeste sjajna i žiri izaziva mnogo pažnje svojim komentarima i ponašanjem, ali Saša razmišlja da od jeseni ipak uvede neka nova lica. Samim tim, neko će , što se kaže , letjeti. Saša želi da osvježi šou i da smanji konflikte među žirijem koji su već istrošeni i narodu poznati"  ogovori ovaj naš izvor.

Ono što je za sada sigurno jeste da se Aca Lukas definitivno vraća u žiri , priča se da su Viki, Šaban, Bosanac i Jelena pod velikim znakom pitanja. Viki je ove godine stigla naknadno , a što se Šabana tiče on se poprilično umorio od svega.

Marija po svemu sudeći ostaje u ovom žiriju , njoj se sve ovo dopalo i za sada je veoma zainteresovana da bude u žiriju.


Direktor Granda Saša od naredne sezone uvodi i nova pravila , a svim gledaocima je obećao nešto što do sada nije viđeno na ovim prostorima. Ipak detalje nije htio otkrivati jer to spada u poslovnu tajnu.

Ostaje nam da vidimo kakva će biti konačna odluka, medjutim izvijesno je da će nekoliko pjevača ostati bez fotelje ali i bez dobre reklame koju su imali kao članovi žirija.

e-turneja.com

TEST RANDOM: 33