NUDE MU MNOGO DOBRE PARE: Zmaj od Šipova otkrio sve o ulasku u Zadrugu, pa isprozivao Macu!!!

NUDE MU MNOGO DOBRE PARE: Zmaj od Šipova otkrio sve o ulasku u Zadrugu, pa isprozivao Macu!!!

Kada god se pomene rijaliti, odma se zna da je neizbežan i Zmaj od Šipova koji tvrdi da je dobio ponudu da uđe u "Zadrugu"...On je izjavio da je tu ponudu odmah odbio jer, kako kaže, nikada ne bi izdao Milomira Marića.

"Dobio sam ponudu da uđem u

rijaliti "Zadruga". Nisam prihvatio, niti bih ikad, jer neću da izdam svog prijatelja Milomira Marića. Tu sam uvek lepo primljen, dočekan i ispoštovan", kazao  je Grahovac pa napao Macu Diskreciju.

"Nema tih para za koje bih izneverio Milomira Marića. Nisam ja Maca Diskrecija, koja je izdala rijaliti u kom je postala poznata i gde je mnogo toga dobila. Ja sam Zmaj od Šipova, koji ima svoju reč i svoj ponos, koji ne bih dao ni za kakve pare. Poručujem Mariću i produkciji da sigurno dolazim kad počne nova sezona "Parova", kazao  je Zmaj i na to još dodao da ima spremnu taktiku za pobedu u novoj sezoni.

"Kod mene je bila Vesna Rivas i ja sam kod nje bio u Beogradu sa još nekim prijateljima, koji će takođe ući u "Parove". Napravio sam plan za novu pobedu i pokazaću ko je tata"kazao  je Zmaj na kraju.

Kurir

 

TEST RANDOM: 21