NIKAD VIŠE SUZA NA SCENI! Marija joj zapretila: Mogla bi da ne zapjevaš više nikada!!!!

NIKAD VIŠE SUZA NA SCENI! Marija joj zapretila: Mogla bi da ne zapjevaš više nikada!!!!

Takmičarka Milana Stevanov je  učestvovala u duelu u četvrtom krugu  "Zvezda Granda" sa  takmičarkom Svetlanom Bogićević. Prva kandidatkinja predstavila se pjesmama "Kad je bilo kako nam je bilo" i "Obećao ti si", dok je druga odabrala

numere "Jeleni Košutu" i "Voliš li me ti".

Nakon njihovog nastupa žiri nije dao nijedan glas ni Milani ni Svetlani.

Član dobro poznatog žirija Dragan Stojković Bosanac bio JE razočaran jer su obje kandidatkinje bile loše u obje pjesme. Marija Šerifović nije bila zadovoljna Milaninim nastupom, a Svetlanu je kritikovala, te navela na početak plača, da bi je ispadanje iz takmičenja totalno rasplakalo:

 

"Kad ne dobiješ glas nekog od nas ipak pripazi šta govoriš o nama jer bih sad mogla da ti kažem nekoliko rečenica od kojih bi ti poželjela da ne zapjevaš nikad, možda čak i da se potrudim da to bude tako. Kada ne dobiješ glas od nekog od nas i kada siđeš sa bine, ipak pripazi na taj riječnik i na ono na koji način govorite o nama" , kazala je Marija i dodala da će ovaj put ispasti car i neće reći o čemu se radi.

 

Pjevačica Ana Bekuta kazala je da su obje dobre pjevačice ali nisu pokazale svoj maksimum ovaj put . Aca Lukas je rekao kandidatkinjama da su nedogovorne i njihove nastupe je ocijenio sa jednom jedinicom.

Jelena Karleuša je rekla kako će ispasti dobar čovjek i da ne želi sipati so na ranu nakon žestokih komentara, pa kako bi ublažila priču dodala je da samo razmisle zašto je to tako.

Žiri je preglasavanjem odlučio da obje ispadaju iz takmičenja.

(zvezdegranda.tv)

TEST RANDOM: 951