KRISTIJAN PRENEO ŽENI POLNU BOLEST: Ivana je zbog toga...

KRISTIJAN PRENEO ŽENI POLNU BOLEST: Ivana je zbog toga...

Svojim neprikladnim ponašanjem Kristijan Golubović je ponovo doveo svoju ženu u neprijatnu situaciju.Zbog svih seksualnih akcija, direktno sada ispašta i njegova žena. Ko god da je gledao " Farmu"  zna da je Kristijan Golubović bio sa Jelenom Milošević Balerinom,

ali i sa Stanijom Dobrojević, ali ono što je skoro isplivalo u javnost jeste da je tokom tih seksualnih akcija pokupio i opasne gljivice, koje je preneo svojoj supruzi Ivani Veljković. 

"Ivana je pre nekoliko dana osetila tegobe i odmah se obratila ginekologu, koji joj je uradio sve neophodne analize, uključujući i papa-test i još nekoliko dodatnih briseva. Nakon nekoliko dana ona je otišla po rezultate i šokirala se jer je saznala da ima teško gljivično oboljenje.Njoj je ginekolog joj je propisao vaginalete, ali i antibiotike, koje će morati da pije dve nedelje" govori za Press odlično obavešten izvor i nastavlja:

Kristijanova supruga Ivana se mnogo iznervirala jer je to bila samo potvrda da joj je muž bio neveran.

Sve se ovo izdešavalo u toku protekle nedelje, kada je Kristijan uveliko bio u "Farmi", tako on za sada nema pojma kakav je zdravstveni problem napravio svojoj ženi.

"Ivana nije bila u prilici da mu kaže šta joj je uradio, ali sigurno mu neće prećutati i reći će mu čim ga bude videla. Ovo je vrhunac njegovog nepoštovanja supruge, s kojom ima dete. Ona je toliko razočarana u Kristijana i na ivici je nervnog sloma zbog svega što ju je snašlo.

Pošto ga neizmerno voli, ona mu je oprostila javno sramoćenje i neverstvo, o kojem bruji celi region, a zbog ove neprijatne situacije i sramote koja ju je snašla danima ne izlazi na ulicu"  govori njihov zajednički prijatelj.

TEST RANDOM: 24