Djevojka ogrebala automobil Ace Lukasa: Pogledajte šta je on uradio!!!

Djevojka ogrebala automobil Ace Lukasa: Pogledajte šta je on uradio!!!

Poznati folker Aca Lukas prije par dana je  imao sudar na kružnom toku na Slaviji. Ono što je zanimljivo je da pjevač nije želio da tereti djevojku koja je, navodno, izazvala udes, niti da joj traži da mu plati za ogrebotinu na njegovim kolima.

Ono što mu

je najbitnije je bilo da su svi dobro i da razgovor s policijom što prije završi jer je žurio zbog poslovnih obaveza,tako saznaje Kurir.


Kad smo pozvali Acu da nam ispriča kako je došlo do ovog udesa, iznervirao se što smo saznali tu informaciju, a pogotovo kad smo mu rekli da imamo i fotografije s lica mjesta.

 

"Ma malo me je zakačilo dijete, nije to ništa. Ma, hajde, ne maltretirajte me više! Udarilo me je dijete. Kriva je jer me je malo češnula.

Pustio sam je da ode i nisam htio da joj uzmem ništa. Šta ona meni ima da plaća bilo šta?! Niste normalni. Ne pušta mi se televizor i ne čitaju mi se novine. Iseliću se iz zemlje, majke mi moje rođene. Normalno ću pričati kad me budete zvali za nešto normalno, na primjer kad će nova pjesma i tako dalje" veoma ljutito je kazao pjevač.

A onda kada smo ga pitali kad će objaviti novu pjesmu, malo je omekšao i rekao :

"Ima pet novih pjesama, al‘ vas boli du*e za to. Važno je da li me je neko čuknuo na Slaviji.

Bože me sačuvaj!"

 

(Kurir)

TEST RANDOM: 369