EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Emina će Marku roditi naslednika !!!

 EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Emina će Marku roditi naslednika !!!

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da se pop zvezda Emina Jahović posle deset godina braka razvodi od Mustafe Sandala, usledio je poptpuno novi i još veći  šok.

Naime, kako je dnevni list „Alo!“ ekskluzivno objavio, Emina je obnovila kontakt sa

bivšim momkom Markom Miškovićem, a poznati astrolog Dušan Veličković govori da je samo pitanje trenutka kada će njihova veza postati javna.

"Emina je Jarac u horoskopu, sa retrogradnom Venerom u Vodoliji, što između ostalog znači dajoj u natalnom horoskopu stoji brak sa razvedenim muškarcem. Upravo zbog takvog položaja planete ljubavi, ona uvek mora da se vraća i da sreće partnere iz prethodnog života, koji joj na neki način postaju neprijatelji. Svi muškarci sa kojima je u vezi kao da joj piju krv i svete joj se"  govori Veličković na početku razgovora za VIP magazin...

"Ove godine ulazi u fazu raščišćavanja, stavila je tačku na sve ono što je guši i usporava u životu, a to se prevashodno odnosi na njen brak sa Mustafom... Međutim, tek za godinu dana Emina ulazi u povoljnu fazu života, u kojoj će biti otvorena za novu vezu. Za sada, sve što ima veze sa njenim emocijama mora da bude tajno, kao što je veza sa Miškovićem" govori Veličković i objašnjava da su pevačica i biznismen sudbinski povezani.

"Njihova ljubav je bila velika, pre 10 godina su imali stan u Njegoševoj ulici, u kojem su se sastajali i provodili dosta vremena zajedno. Emina će konačno biti srećna sa Markom, a u prethodnim vezama je bila veoma ljubomorna i nikada nije mogla potpuno da veruje muškarcima. ..

Međutim, ovoga puta će se sve promeniti, Marko nikada nije prestajao da voli Eminu, a sada će je obožavati, pogotovo jer će mu ona roditi sina" otkriva Veličković i objašnjava zbog čega njihova veza nije mogla da uspe prvi put.

Emina je bila srpska kneginja

Veličković još tvrdi da je pop zvezda u prošlom životu pripadala srpskom plemstvu. Emina je bila srpska srednjovekovna kneginja, koja se zamonašila nakon što je ostala udovica. Zagrebite malo po srpskoj istoriji i biće vam jasno o kome je reč. Upravo zbog toga, Eminu u Srbiji obožavaju i ništa joj ne zameraju. Ona je fantastična žena velike i čiste duše, kaže naš poznati astrolog...

"Oboje su tada bili veoma mladi i ludi od ljubavi, ali Markov otac je bio protiv njihove veze, jer je Emina druge vere. Marko je tada bio kao nedonošče, jednostavno, nije bio dovoljno jak da se suprotstavi ocu i teška srca je morao da odustane od te ljubavi. Ona se ubrzo udala za Mustafu, sa kojim je dobila dvoje dece. U toj situacije je veoma pametno postupila. Jedino što je Marku u tom trenutku preostajalo bilo je da se oženi trećerazrednom pevačicom i na taj način kazni oca koji ga je odvojio od najveće ljubavi" govori Veličković i otkriva da su se ovoga puta stvari promenile u korist bivših ljubavnika.

"Marko je mnogo zreliji nego pre i uspeće da se odupre svim pritiscima porodice, koji su uzaludni, jer je njihova veza neraskidiva, a ljubav sudbinska " govori za kraj Veličković.

alo.rs

 

TEST RANDOM: 413