DOŽIVELA VELIKI BLAM: Devojaka doživela je veliku neprijatnost, pa nije ni primetila kakvu grešku je napravila... (FOTO)

DOŽIVELA VELIKI BLAM: Devojaka doživela je veliku neprijatnost, pa nije ni primetila kakvu grešku je napravila... (FOTO)

SINOĆ JE DOŽIVELA VELIKI BLAM: Takmičarka u Zvezdama Granda napravila pometnju svojim potezom!

Ovo se do sada nije desilo u Zvezdama Granda!

Došao je trenutak Baraža, kada pevači koji nisu direktno plasirani, bore se za poslednja mesta u ulazak

u naredni krug.
Voja Nedeljković je sinoć u "Zvezdama Granda" prozivao takmičarke koje su prošle dalje.

Međutim, jedna od devojaka doživela je veliku neprijatnost, pa nije ni primetila kakvu grešku je napravila.

Naime, kada je voditelj Voja Nedeljković u baražu čitao brojeve kandidatkinja koje su prošle u sledeći krug, pročitao je broj 10.
Međutim, devojka koja je imala redni broj devet je skočila i krenula ka podijumu, jer je pogrešno čula. Ipak, Voja joj je objasnio da je pročitao deset, a ne devet.

Zvezde Granda je muzičko takmičenje u organizaciji Grand produkcije.
Na ovom takmičenju se biraju novi pevači Grand scene. Direktor Granda Saša Popović uz saradnju pevača na mnogobrojnim audicijama izdvaja talente — potencijalne finaliste. Najbolji učestvuju u televizijskom takmičenju. Naposletku, finalisti učestvuju u (super)finalu na kojem se glasovima publike proglašava pobednik. Prvoplasirani dobija besplatno snimanje i izdavanje CD-a, besplatan marketing i promocije po zemlji i inostranstvu. Ostali učesnici dobijaju besplatno snimanje i izdavanje koktel CD-a, na kojoj svako ima jednu ili dve pesme.

TEST RANDOM: 13