ĐE ĆEŠ TAKO SA ĐETIĆEM?! VLADIMIR RASKINUO SA STANIJOM: To ćeš sa KLOŠARIMA s kojima si naučila, sa mnom NE dok si živa!

ĐE ĆEŠ TAKO SA ĐETIĆEM?! VLADIMIR RASKINUO SA STANIJOM: To ćeš sa KLOŠARIMA s kojima si naučila, sa mnom NE dok si živa!

Tokom ranih jutarnjih časova između starlete Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića su se  pojavile prve trzavice koje su dovele u pitanje njihovu vezu... Naime, Tomović je zamerio svojoj novoj devojci što nije sela kraj njega kada ju je zvao, već ga ignorisala.

Nikako

mu nije prijalo što nije dobio pažnju svoje bolje polovine, pa je nastao pravi haos.

"Ja nisam klošar, to moraš da znaš. Ako ti treba rijaliti, nećeš više. Bolje da ti kažem šta mislim o tebi. Pusti me na miru... ",galamio je Tomović.

 

"Neću da te pustim dok se ne iskuliraš. Ne možeš kada sedimo sa prijateljima. Zašto demonstrativno ustaješ kada sedimo sa dragim ljudima?", ljutito je odgovorila Stanija.

"Tri puta te zovem kao g.vno i ti me tri puta kao poslednje go.vno gledaš. To ćeš sa kim si naučila. Dok si živa to nećeš da radiš. Ako ja kažem nešto, a ti to ne ispoštuješ, ti meni ne trebaš u životu",ljutito joj je odgovorio Vlada.

 

 

"Je l' ti smatraš da mi treba da budemo kao prilepak? Neću da te pustim na miru, zato što nisi u pravu. Nisam na dugme, sedela sam pola metra od tebe", kazala je Stanija.

kurir.rs

TEST RANDOM: 960