DEFINITIVNO: Nakon odluke Velikog šefa Luna, Đekson i još osmoro učesnika napušta Zadrugu!

DEFINITIVNO: Nakon odluke Velikog šefa Luna, Đekson i još osmoro učesnika napušta Zadrugu!

Svi takmičari  bili su u šoku nakon ovoga.

Zadrugarima je ponuđeno da učestvuju u izazovu kojima se mnogima nije dopao u startu.

"Dragi zadrugari, vreme je da čujete o čemu se radi. U bazenu se nalazi više od sto loptica. Članovi jedne grupe treba

da stanu uz jednu ivicu, a drugi uz drugu.... Zadrugar uzima lopticu i dodaje drugom u usta. Loptice ne smete dodirivati rukama...

Loptica ide u lancu i onda se nosi do jezera do kante gde ćete i skupljati loptice. Igra se nastavlja tek kada zadrugar stane prvi u lancu i doda lopticu sledećem. Runda traje sve dok ne čujete zvuk koji označava kraj" - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Neki su zadrugari poručili da im je odvratno to i da neće učestvovati.Međutim, bilo je onih koju učestvovali, a Veliki šef ih je nagradio.

"Želimo da pohvalimo zadrugare koji su odigrali igru bez obzira na mišljenja pojedinaca da izazov nije higijenski i neprikladan kada je igra počela. Samo deset zadrugara pokazali su da u igri nije bilo ništa strašno. Bane, Luna, Đekson, Andrijana i ostali pokazali su kako se odgovara na izazov. Umesto 20 zadrugara, odigralo je samo deset, pa je doneta odluka da svi učesnici budu nagrađeni...

A sada slušajte pažljivo o kakvoj nagradi je reč, a ostalima će biti žao što nisu pristali na igru. Svi koji su igrali igru ići će u bioskop. Film nećete gledati u Zadruzi, nego u spoljašnjem svetu. Zadrugari, zaslužili ste da uživate i nadamo se da će vas nagrada oraspoložiti" - pisalo je u pismu.

Dakle, zarad gledanja filma u spoljnom "Zadrugu, bar na kratko, napustiće Jovana Tomić Matora, Nemanja Đerić Đekson, Andrijana Radonjić, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Luna Đogani, Radosav Žuti, Bane Čolak i Marko Miljković.

Zadrugari su bili šoku, naravno pozitivnom.

"Hvala za ovo! Baš sam srećna, baš sam rekla kako bih odgledala neki dobar film i evo, želja mi se ispunila " kazal je Luna.

TEST RANDOM: 890