ČAK 130.000 EVRA! Kija Kockar rešila da majci kupi OVO, neće vam biti dobro kada vidite!!!

ČAK 130.000 EVRA! Kija Kockar rešila da majci kupi OVO, neće vam biti dobro kada vidite!!!

Ona definitivno ne štedi na Nadici...

Kristina Kija Kockar je rešila da svojoj voljenoj majci Nadici Zeljković u Beogradu otvori riblji restoran, u koji će uložiti 130.000 evra. Pobednica "Zadruge" je odlučila da iznenadi majku, koja se u rodnom Zrenjaninu dugo

bavi ugostiteljstvom, i da joj u prestonici otvori lokal.

" Kijina majka je dugo bila konobarica, a zatim i menadžer u restoranu u Zrenjaninu. Rijaliti zvezda želi da se i Nadica preseli u Beograd, a kako bi je ubedila u to, rešila je da joj otvori riblji restoran, koji će ona voditi " govori izvor koji je blizak novopečenoj pevačici.

Kockareva je već izabrala lokal na Novom Beogradu. 

"Kristina će ovaj biznis pokrenuti s priateljem, koji je već u ugostiteljstvu. Njih dvoje su odlučili da iznajme lokal koji je u blizini nekoliko firmi, zbog čega očekuju da će imati dobar promet. U taj posao uložiće 130.000 evra. Kija obožava suši i morske plodove, pa će to biti specijaliteti kuće" govori ovaj  izvor.

On na to još dodaje da je Kockareva puna kao brod - u "Zadruzi 1" zaradila je 120.000 evra i već tri meseca kao pevačica nastupa gotovo svako drugo veče, a po koncertu dobija 3.000 i 5.000 evra.

"Kija je rešila da sav novac pametno uloži - kupila je stan na Zvezdari od 120.000 evra, za automobil "audi A6" iskeširala je23.000 evra, a za restoran je spremna da izdvoji 130.000 evra. Svesna je da njena popularnost neće trajati dugo, pa svaki zarađeni evro ulaže u budućnost"  završava priču sagovornik.

TEST RANDOM: 305