BILA JE FAVORIT A ISPALA: Tvrdi da je ispala iz RAZLOGA koji će vam promjeniti mišljenje o ZVEZDE GRANDA!

BILA JE FAVORIT A ISPALA: Tvrdi da je ispala iz RAZLOGA koji će vam promjeniti mišljenje o ZVEZDE GRANDA!

Simpatična takmičarka "Zvezda Granda" nije otišla u naredni krug ovog muzičkog programa, a, kako kaže, zna koji je razlog za tako nešto.

Kada dođete na neko takmičenje, morate biti spremni na sve, tako sam bila spremna i ja. Nisam se mnogo iznenadila, očekivala

sam da ću ispasti. A glavni razlog je poznat svima, a to je moja kilaža - kaže za "Blic" Krstinja Matanović.

BILA JE FAVORIT Krstinja tvrdi da je ISPALA iz "Zvezda Granda" zbog razloga koji će vas ŠOKIRATI.

Od kada se pojavila, Krstinja Matanović je privlačila pažnju kako članova žirija "Zvezda Granda”" tako i milionskog auditorijuma. Iz kruga u krug dobijala je pohvale na račun svog pevanja, ali to nije bilo, kako sama kaže, dovoljno da se plasira u peti krug takmičenja.

Na pitanje da li je izgled bitan u takmičenju ZVEZDE GRANDA, Krstinja je rekla:
Smatram da je izgled bitan, što se i dokazalo. Najmanje se danas gleda u šou-biznisu kako vi pevate, kakvu harizmu imate, bitno je da dobro izgledate, da ste u kratkim suknjama, a u suštini ono što vi posedujete je najmanje bitno. Do juče sam verovala da je moguće sa talentom dobiti mesto na estradnom nebu, ali sam se razuverila. Zato sada znam da je izgled presudan za ovaj posao.


Komentar Jelene Karleuše je verovatno uticao na moj dalji plasman u takmičenju. Jako mi je bilo čudno, a i bila sam iznenađena jer je Jelena sva tri kruga bila uz mene, čak je i govorila da sam joj, pored neospornog talenta koji imam, simpatična, da imam foru koja do sada nije viđena, da zračim pozitivnom energijom. Tako da sam se juče baš izenadila od nje - rekla je ona.


Jedna od članica žirija Jelena Karleuša redovno komentariše izgled učesnica. Nametnulo se pitanje da li je i komentar Karleuše na njen izgled uticao da se Matanovićeva ne plasira dalje.

Blic/Zenskikutak

TEST RANDOM: 526