ZORANOV BRAT ZAVODIO DJEVOJČICU (14) ALI TO NIJE SVE: Miloš u velikom problemu, POVEZUJE SE I SA---

 ZORANOV BRAT ZAVODIO DJEVOJČICU (14) ALI TO NIJE SVE: Miloš u velikom problemu, POVEZUJE SE I SA---

Milošu Marjanoviću, djeveru ubijene pevačice  Jelene Marjanović, prijeti tužba za pedofiliju jer je preko Fejsbuka zavodio djevojčicu I. D. (14), o čemu smo prošle nedjelje detaljno pisali... Roditelji ove maloljetne  djevojčice najavili su da će podnijeti krivičnu

prijavu protiv Miloša, zbog čega bi brat Zorana Marjanovića mogao da završi i na robiji,tako  piše Informer.

Informer je 9. novembra ekskluzivno objavio prepisku iz 2014. u kojoj Miloš, predstavljajući se kao Alimpije Gregor Sizeren Mike, djevojčici priznaje da ima mnogo pedofilskih slika koje čuva u kompjuteru i naziva ih ``moja kolekcija``, odnosno ``riznica hrabrosti``!!! On je zatim tražio od I. D. da mu i ona pošalje svoje gole slike, iako je iz prepiske očigledno da je znao da ona ima samo 14 godina!

Ovu zaista skandaloznu prepisku dostavio nam je otac djevojčice I. D., koju je prije tri godine Miloš umalo uvukao u svoju pedofilsku mrežu... On je sada konačno spreman da prijavi sve Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal. Kako za sada  saznajemo od njegovog prijatelja, otac I. D. nije prijavio Miloša prije tri godine jer je tad imao još ozbiljniji problem sa kćerkom!

" Djevojčica je u to vrijeme potpala pod veliki uticaj jedne sekte, koju je vodio najbolji prijatelj Miloša Marjanovića.... Ona je popustila u školi, počela je čudno da se ponaša i da se oblači, pa su se njeni roditelji mjesecima mučili da je iščupaju iz kandži te sekte... " govori  on.

U takvoj situaciji, govore , djevojčicina prepiska sa Milošem, iako veoma opasna i bolesna, pala je u drugi plan...

"Uslijedila je grčevita borba da djevojčicu povrate i na kraju su uspjeli. Međutim, otac je sačuvao ćerkinu prepisku sa Marjanovićem... Kad je Milošev brat Zoran uhapšen zbog Jeleninog ubistva, poslao vam je tu prepisku, da bi javnost vidjela o kakvim se ljudima radi. Pošto je kćerku izbavio iz sekte, spreman je i da sve dokaze dostavi tužilaštvu i da posvjedoči da je prepiska sa Milošem autentična..."  kazao  je prijatelj oca I. D.

U Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal objasnili su nam da oni mogu da reaguju samo po ``pribavljanju inicijalnih dokaza koji mogu biti osnov sumnje``...

" Mi ne možemo od Fejbuka da tražimo slike iz 2014, jer ih oni ne zadržavaju i ne čuvaju tako dugo. Tek ako autentični svjedoci hoće da sarađuju i ukoliko nam se jave, mi ćemo procijeniti šta od materijala imamo za dalji rad, pa od toga zavisi i podnošenje eventualne krivične prijave"  rekli  su u tužilaštvu.

Inače, ovaj slučaj posebno dobija na težini jer je Miloš Marjanović nakon hapšenja brata postao jedini staratelj Zoranovoj i Jeleninoj kćerki, šestogodišnjoj Jani)!!!

Djevojčica sada živi u kući u Borči sa stricem Milošem, njegovom suprugom Milicom, dedom Vladimirom i babom Zoricom...

(Informer)

TEST RANDOM: 634