VEŠTICA PREBILA I OŠIŠALA MALOLJETNICU! Nasilna učesnica Zadruge unakazila sedamnaestogodišnjakinju!!!

VEŠTICA PREBILA I OŠIŠALA MALOLJETNICU! Nasilna učesnica Zadruge unakazila sedamnaestogodišnjakinju!!!

Anđela Arnautović je brutalno pretukla Taru Simov jer ju je ova sedamnaestogodišnjakinja na Instagram storiju optužila da snima porniće za pare…Naime učesnica rijalitija Zadruga Anđela Arnautović,svima  poznatija kao Anđela Veštica, je brutalno pretukla maloletnu

Taru Simov, a potom je ošišala na ćelavo.

Do ovog je  incidenta  došlo nakon što  je sedamnaestogodišnja devojka na svom Instagram storiju kazala da Anđela snima porniće za pare pod umetničkim imenom Nensi Fensi, te da je imala seks sa trojicom. To je Vešticu iznerviralo, pa je rešila da se obračuna sa Tarom.

"Anđeli su javili šta je Tara rekla u lajv storiju za nju i ona nije mogla da veruje odakle maloj herca da to kaže. Penila je od besa i odlučila da je nađe iste večeri. Povela je sa sobom četiri drugarice i krenula u potragu"  govori  za Hit dobro obavešteni izvor i dodaje da je Taru cinkarila drugarica, pa ju je Veštica brzo pronašla.

"Čim je ugledala Taru, Anđela je počela da urla, a potom ju je nabola. Tukla ju je i rukama i nogama. Bilo je jezivo. Mala se drala, ali joj niko nije pritrčao u pomoć. Veštica je sav svoj bes iskalila na njoj"  govori  naš sagovornik.

Učesnici aktuelnog rijalitija nije bilo dovoljno što ju je unakazila i zatvorila joj oko od siline udarca, pa je rešila da je ošiša na ćelavo.
"Pošto ju je dobro isprebijala, rekla je drugaricama koje je povela sa sobom da drže Taru, a onda je iz tašne izvadila makaze i počela da je šiša...

Njih četiri su stisle nesrećnu devojku, a izbezumljena Anđela je mahnito kratila njenu kosu. Nije se smirila dok je nije ošišala do glave. Mala je plakala i molila da je ostave na miru, ali Veštica je bila neumoljiva"  govori ovaj izvor.

Da stvar bude gora, kada je odlazila, Anđela je Tari ozbiljno zapretila.

" Kada ju je pošteno isprebijala, rekla joj je da ako slučajno i pomisli da je prijavi policiji, može da bude sigurna da će i njena mama završiti isto...

Tara se uplašila, te od straha nije prijavila Vešticu jer je njena majka bolesna i ne želi da joj se zbog nje nešto loše dogodi"  govori  naš sagovornik na kraju.

Informer

TEST RANDOM: 616