USPANIČIO SE KADA GA JE PRIVELA POLICIJA: Jelenin muž jedva našao advokata!!!

USPANIČIO SE KADA GA JE PRIVELA POLICIJA: Jelenin muž jedva našao advokata!!!

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović (33), je prema nekim saznanjima jedva našao advokata da ga zastupa kada je bio priveden

u policiju na saslušanje, saznaje “Alo”.

Zoran Marjanović po preporuci je svojih prijatelja pozvao nekoliko najpoznatijih beogradskih advokatskih kancelarija, koje se bave krivičnim pravom, i tražio od njih da ga oni zastupaju.

Zoran Marjanović je preko prijatelja dobio broj poznate advokatice Zore Dobričanin Nikodinović i prvo je nju pozvao i pitao je da ga zastupa, ali je ona to odbila.

"Kada ga je ona odbila, nastavio je da zove ostale advokate sa spiska. Usledio je poziv drugom advokatu, koji je na glasu da prihvata samo medijski praćene slučajeve. Advokat ga je otvoreno pitao: “

Da li tražiš advokata kao okrivljeni ili oštećeni?” Zoran kratko odgovorio: “Kao okrivljeni”, na šta mu je advokat odgovorio: “A ja takve ne zastupam! Ja zastupam samo oštećene"  govore nam Zoranov poznanik. 

Posle drugog negativnog odgovora je počela panika u kući Marjanovića.

 "Usledilo su pozivi još nekoliko poznatih advokatskih kacelarija, ali su odgovori bili isti! Kada su čuli ko ih zove, samo su mu se uljudno zahvalili i rekli da su prebukirani. Marjanovići su pokušali da odgonetnu zašto ih advokati odbijaju.

Dok su jedni bili zagovornici teorije zavere da su se beogradski advokati po nečijem nalogu udružili da bi ih bojkotovali, drugi su tvrdili da im je tako naređeno sa više instance.

Dva dana trajala je polemika zašto nijedan advokat ne želi da prihvati da ih zastupa, sve dok im prijatelj nije preporučio iskusnijeg advokata za krivičnu materiju. Zoran ga je odmah pozvao i on pristao je da ga zastupa " govori  naš sagovornik.

Naime Marjanovići se, po savetu advokata, više ne javljaju na pozive novinara. Kada im reporterske ekipe dođu ispred kuće i pozovu ih da izađu na kapiju, jednostavno ih ignorišu.

"Kada je policija počela da radi reviziju slučaja i iznova počela da saslušava sve članove njegove porodice, Zoran je upozoren da je đavo odneo šalu i da mu treba stručna pravna pomoć da sebe nekom neopreznom izjavom ne izloži krivičnoj odgovornosti, pa se razmišlja da angažuju još nekog" govori naš sagovornik.

Alo!

TEST RANDOM: 91