TRAGEDIJA :Kumovi su im umrli nakon njihove svadbe, a ono što SU MLADENCI URADILI…

TRAGEDIJA :Kumovi su im umrli nakon njihove svadbe, a ono što SU MLADENCI URADILI…

Izvor blizak istrazi tvrdi da su Patrik i Lara u sobi istarskog agroturizma umrli od monoksida. Oni su preminuli odmah nakon svadbe, a mrtve su ih pronašli njihovi prijatelji. Nazire se rješenje misterija sumnjive smrti mladog para nakon svadbe u sobi agroturizma Milena u naselju Bačva

pokraj Poreča. Istražitelji su završili s tehničkim vještačenjem u sobi agroturizma Milena pokraj Poreča.

Iz izvora bliskih istrazi i krugova obitelji neslužbeno doznajemo, dvoje mladih, Patrik B. (27) i njegova djevojka Lara N. (22), umrli su najvjerojatnije od trovanja ugljičnim monoksidom. Fuge dimnjaka propustile su u zgradu agroturizma monoksid, a to je bilo kobno za mladi par, tvrdi izvor.

Suzana Sokač iz istarske policije informaciju da je mladi par otrovan ugljičnim monoksidom nije demantirala, a nakon konzultacija s Državnim odvjetništvom rekla nam je da će točan uzrok smrti bit poznat nakon dobivenih nalaza toksikoloških i histoloških vještačenja.

Vlasnici Agroturizma, Milena Stefanov i njezin sin Đorđe, u šoku su jer im najnovije informacije o uzrocima smrti mladog para ne idu u prilog i mogli bi u konačnici biti dio istrage, pa čak i moguće kaznene odgovornosti. Podsjetimo, u subotu se dvadesetak prijatelja došlo proveseliti na svadbenoj večeri Zorana i Ane. Veselje je trajalo do pred zoru, a potom je njih desetak prespavalo na spratu.

U jednoj od soba u potkrovlju smjestili su se Patrik i Lara iz Varvari pokraj Poreča koji su bili kumovi na svadbi prijatelja. Mladoženja Zoran u Poreč je došao prije nekoliko godina iz Garešnice i s oboje preminulih radio je u porečkom pogonu tvrtke Mlinar, gdje ih poznaju kao vrijedne i uzorne radnike, dok mladenka u porečkom naselju Špadići s obitelji ima restoran.

Pokušali smo ponovno kontaktirati mladence Zorana i Anu S. na čijoj svadbi su im misteriozno umrli kum Patrik i djevojka mu Lara. Ostali smo šokirani informacijom da su oni, dok je pulski patolog nastojao utvrditi što je točan uzrok njihove smrti, bili na putu za Španjolsku. Potvrdila nam je to Anina baka Rozalija iz porečkog naselja Špadići.

"Zoran i Ana su još u ponedjeljak otputovali na medeni mjesec u Španjolsku. Nisu ostali na pogrebu kuma Patrika i djevojke mu Lare jer su oni taj put planirali i uplatili još prije tri tjedna" govori  baka, koja je također bila na svadbi.

Poznanici preminulog para su u nevjerici i ogorčeni su informacijom da je njihov dojučerašnji prijatelj i radni kolega otišao uživati na medenome mjesecu.

TEST RANDOM: 683