Svađa Jelene Karleuše i Saše Popovića !

Svađa Jelene Karleuše i Saše Popovića !

Jelena Karleuša je sada član žirija popularnog muzičkog takmičenja  Zvezde Granda. Sa direktorom Granda Sašom Popovićem je u veoma dobrim odnosima.

Međutim nije uvijek bilo tako...

Početak ovog medijskog rata između njih dvoje  bio je poslovni nesporazum

između pop pevačice i vlasnika "Grand" produkcije. Naime, Karleušin album "Magija" je trebalo da bude izdat od strane Granda.

Ipak do poslovne saradnje nije došlo. Problem je, kako je pevačica izjavila, bio u nemogućnosti dogovora oko novca. Ona je tom prilikom izjavila: "Nismo mogli da se dogovorimo zbog love. Nisam ja dobrotvorna ustanova koja će investirati sto hiljada evra u svoj album i onda ga dati "Grandu" koji će na njemu zaraditi brdo para, s tim što ću ja morati da rintačim da bih zaradila koji dinar."

"Kao i sve svetske zvezde, i ja želim da zaradim nešto od prodaje svog albuma u koji sam mnogo uložila. Saša Popović i ja smo slični u tome što smo surovi profesionalci, ali smo i veoma različiti s obzirom na to da se on pali na jeftino, a ja na skupo!!! On voli brzu i komercijalnu varijantu, sve mora da bude na prvu loptu, ne ulaže mnogo u muzičku produkciju. Saša Popović je kao neka robna marka koja je dostupna svima, trendi je, komercijalna, ali posle dva pranja se raspadne... "Šanel" je, s druge strane, skup, poželjan i nije dostupan svima, a to sam ja! Dakle, "Grand" sebi mogu da priušte svi, a "Šanel", odnosno mene, ne mogu. Mnogo košta i ne raspadne se posle druge ili treće upotrebe. Jelena Karleuša vredi i trajaće, dok "Zvezde Granda" nestanu posle jedne sezone."

 

Nakon toga, na svom fejsbuk profilu JK objavila je tekst pod nazivom "Ćoravizmi, fahretizmi i ostali izmi" u kom je uvredila vlasnike Grand produkcije.

"Ti ćoravizmi“ne prolaze ni kod jednog inteligentnog čoveka! Na toj deci se, iz sezone u sezonu – strahovito zarađuje! U stvari, toliko su zaradili na toj deci, da samo ta deca imaju pravo „dobročinitelje“ da „drže na ledu“ ako hoće! Na toj deci se zarađuju, samo od SMS glasova – milioni."  napisala je pop pevačica.

Kako Saša Popović, reagujući na prvu loptu,on je  izjavio da ne želi da komentariše pop divu i da će pravdu potražiti na sudu. 

"Ne želim da komentarišem njene izjave, jer u ovoj zemlji postoje zakoni i nadležne institucije koje će to rešavati."

Karleuša se, povodom njegovih pretnji, našalila i izjavila: "Hahahaha…. jaooooo, kukuuu meniiii! Gotova sam! Serija "Ciganska posla" se nastavlja! Kako ću na sudu da dokažem da je on mali, ružni, netalentovani ćorke koji izrabljuje tuđu decu!? Hahaha! Hajde vi i ja da se kladimo u čokoladnu bananicu da me neće tužiti! Može?" 

tracara

TEST RANDOM: 113